Spacex Falcon 9 Roketine Çarpıp Patlamasına Yol Açan Yabancı Cisim
-
Az önce 9gag'da denk geldim. Roketin testi sırasında patlayıp alev alıyor. Asıl ilginç olan patlamadan hemen önce çok hızlı bir cismin rokete çarpıyor gibi gözükmesi.
Çarpan cismin görüntüsünü 1:11'inci saniye de durdurup görebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=_BgJEXQkjNQ
Yavaşlatılmış halde görmek isteyenler;
http://9gag.com/gag/aXw48nd?sc=gif
-
1,01 de en alttan roketi tutan ayakların seviyesnden de geçiyor sanki .
samaccc tarafından 02/Eyl/16 00:05 tarihinde düzenlenmiştir -
kuş o yav öncesinde de sonrasında çok var. twitterda görüp frame frame baktım :(
-
Başka açıdan görüntü var mı acaba? Eğer roketin tam üstünden geçseydi.
Roketin uzunluğu 68 metre. Cisim ise yaklaşık 140metrelik mesafeyi yarım saniyede geçiyor. Yani ses hızına çok yakın bir hızda hareket ediyor ve rokete değmeden geçip gidiyor. Patlama ise öncesinde gerçekleşiyor.
-
Uçan kuşu komplo teoriye dahil ettiniz :( Kuş o kuş :(
-
kafkafkaf bunu yazdı
Başka açıdan görüntü var mı acaba? Eğer roketin tam üstünden geçseydi.
Roketin uzunluğu 68 metre. Cisim ise yaklaşık 140metrelik mesafeyi yarım saniyede geçiyor. Yani ses hızına çok yakın bir hızda hareket ediyor ve rokete değmeden geçip gidiyor. Patlama ise öncesinde gerçekleşiyor.
hocam çok uzak bir mesafeden çekiliyor :) ses bile bilmem kaç saniye sonra geliyor
edit : badmath
-
Elon ne kadar zarar etmiştir kim bilir. Belkide bir komplo teorisi. Spacex ve elon gibi birini istemiyor olabilirler. Adami çok ama çok tebrik ediyorum. Film kahramanı ; iron man gibi , Real iron man gözü ile bakıyorum adama.
Paypal , tesla , spacex , solar.
Adam tam bir mucit.
-
-
o zararı bi şekilde çıkaracaklardı, adamlar zararı kara çevirmişler, helal olsun.
güzel reklam
-
Roket lobisi yapmıştır kesin
-
Roark bunu yazdı
Elon ne kadar zarar etmiştir kim bilir. Belkide bir komplo teorisi. Spacex ve elon gibi birini istemiyor olabilirler. Adami çok ama çok tebrik ediyorum. Film kahramanı ; iron man gibi , Real iron man gözü ile bakıyorum adama.
Paypal , tesla , spacex , solar.
Adam tam bir mucit.
Iron man 2 de Elon reisi görmedin mi yoksa :)
İyice video savaşlarına döndü olaylar son yıllarda.