Spartacus 15 19 Eylül Başlıyor
-
avluka bunu yazdı:
-----------------------------
pHobEtor bunu yazdı:
hocam spartacus kanser olmustu ocakda baslayacakdi oda 6 bolummu ve ilk sezon ile iligili okumustum sen nerden duydun bunu :D
-----------------------------sağlam kaynak hocam http://www.ntvmsnbc.com/ reklamı sağ altta
-----------------------------hocam o baslayan dikkat ettiysen hic 2 .sezon gecmiyr bir yerde 1sezonu vercekler e2 de basliyor dizinin 2.sezonun daha basladigi yok maalesef :\
-
yanlış anons beyler boşuna sevindik :D
-
2-2 mi
-
evt hocam yha reklamı Görünce Hayecan bastı yeni sezon sandım :( beklicez artıkın :(
-
Ulutoyun bunu yazdı:
2-2 mi
-----------------------------2d dk lık sevinç benim için ilk ama fb liler alışıktırlar sanırım :D
takip edilebilecek güvenilir bir site topic kalabalığı yok sade ve aradıgını bulabiliyorsun
link:http://www.indirgani.com/yabanci-diziler-guncel-f12/spartacus-blood-and-sand-1-sezon-13-bolum-17-04-2010-t16635.html
ve bilgi :İlk sezonu geçtiğimiz günlerde sonlanan Starz kanalının gözde dizisi “Spartacus: Blood and Sand“in başrol oyuncusu Andy Whitfield‘a ‘Hodgkin dışı lenfoma‘ teşhisi kondu. İkinci sezon hazırlıkları için olağan check-up’ını yaptıran oyuncunun hastalığı bu sayede ortaya çıktı ve kendisi derhal Yeni Zelanda’da tedaviye alındı. Whitfield’in doktorları yaptıkları açıklamada lenfomanın erken teşhis edildiğini ve tedavi edilebilir olduğunu söyledi. Whitfield ise “Mükemmel bir tedavi görüyorum, kendimi güçlü hissediyorum ve arkamda bir ordu dolusu insanın desteği olduğu için kararlıyım, hayırlısı olsun” dedi.alıntıdır
edit: İlk sezon bitti şimdi ise ikinci sezonu bekliyoruz.
Peki 2. sezon ne zaman mı ?
Başrol oyuncusu Spartacus kanser tedavisi gördüğü için çekimler aksadı. Onun yerine aşağıdaki çözümleri buldular. Bugünlerde lenf kanseri tedavisi gören yıldız Andy Whitfield (Spartacus), bu altı bölümün ikisinde görünecek. Starz’a göre Andy Whitfield tedaviye “cevap veriyor”.
Spartacus: Blood and Sand dizisinde, diğer karakterlerin geçmişinin anlatılacağı 6 bölümlük yapım onaylandı. Şimdilik duyurulan oyuncular ise ilk sezonda görmeye alıştığımız yüzler olan; John Hannah (Batiatus), Lucy Lawless (Lucretia), Peter Mensah (Doctore), Manu Bennett (Crixus), Antonio Te Maioho (Barca), Nick Tarabay (Ashur) ve Lesley-Ann Brandt (Naevia). Çekimleri Temmuz ayında başlayacak ve Ocak 2011‘de yine Starz ekranlarında olacak olan bu yapım, Andy’nin tamamen iyileşmesi için de fazlasıyla zaman tanıyacak imiş. Asıl Spartacus hikayesini ise bu bölümlerden sonra izleyebileceğiz; tabii ki tarihi meçhul. alıntıdır -
bi bu bi de flashforward süper dizi ikiside ikisinde de 2. sezon problem oldu deli olcam yau
-
lost kadar sarıyormu bu dızıler yaw ?