Spartacus: Blood And Sand | Sezon 1 | MKV | 150~200 MB | Altyazı
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
2.sezoon ne zman başlıcak yaw onu bekliorm saten bende sabırsızlıkla tabi adamın kanser savaşı biterse :S
-----------------------------aynen. ayrıca mkv izledikten sonra bir de brriplerini çektim
süper
-
başrol oyuncusu kanser oolduğu içiğn geç başlayacak gibi
-
Kan efektleri çok yapmacık bilgisayar işi olduğu çok belli bu nasıl 2010 yapımı dizi a.q.
-
İyi Dizi. İzlenmesi Gerenk ...
-
Fatih bunu yazdı:
Kan efektleri çok yapmacık bilgisayar işi olduğu çok belli bu nasıl 2010 yapımı dizi a.q.
-----------------------------Dünyada Spartacus ü izleyip kötü yorum yapan tek kişisin sanırım
-
Yeco bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
-----------------------------Dünyada Spartacus ü izleyip kötü yorum yapan tek kişisin sanırım
-----------------------------Dünya ne derse desin ilk 2 bölüm izledim beni pek sarmadı, zeynanın memesini gördük bir tek o yanımıza kar :D
-
mannnnyak dizi ...
-
Fatih bunu yazdı:
Yeco bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
-----------------------------Dünya ne derse desin ilk 2 bölüm izledim beni pek sarmadı, zeynanın memesini gördük bir tek o yanımıza kar :D
-----------------------------hocam daha ne memeler ne kukular görcen
bu arada kan ahnelerini beğenmeyenler hd indirsinler 720 lik ozaman izlesinler bide
-
alternatif linkler yok mu ya :(