Spartacus Blood And Sand Seyredenler?
-
beyler bu dizi tam olarak saat kaçta çıkıyor sınavdan önce bunu seyredebilirmiyim bugün ?? :))
-
Son bölüm de harikaydı (12) aslında spartöküz amcam glaber'e senin karıya kaydım demesi gerekirdiya bu bölümde neyse =) aşk-ı memnuyu beğenmeyiz bide diziyi bilmeyip yazıyı gören bi tarafıyla güler yorumuma T.T
-
Başladığı günden beri konusundan ziyade içerdiği erotik sahnelerle büyük ses getiren “Spartacus: Blood and Sand“in yıldızı Andy Whitfield‘e lenf kanseri teşhisi konuldu.
Whitfield‘e erken teşhis konulduğu için tedavi süreci gayet iyi gidiyor. Yeni Zelanda’da tedavi gören yıldız aldığı destekle birlikte çok iyi bir tedavi süreci geçirdiğini ve kendisini çok güçlü hissettiğini belirtti.
Bu üzücü haberle birlikte dizinin bu ay sonunda başlayacak ikinci sezon çekimleri de ertelenmiş oldu. Spartacus‘un birinci sezonu 16 Nisan’da son bulacak.
kaynak normal film dizi siteleri öyle haber olarak kimse geçmemiş belki hikayedir...ama diziyi izliyorum tmm bazı sahneleri uçuk kaçık ama eski rooma tarihinde böyle şeylerin olduğu kesin onlarda bunu icra etmişler diziyi bitirmesinlerde :)
-
bizim okulda gecen sene yeni bitme bi eleman gelmisti . cekik gozlu sari kafa . dedim nasil oluyor hem asya gorunumlu hemde sari kafa . bu spartacusu izleyince fark ettim , cocuk filmdeki spartacus karakterine felaket benziyor . ama kisa , 168-170 arasi boy mavi gozlu. Bunu niye dedim , cocuk basrol oyuncusunun yerine yedek olarak oynardi diye dusundum :) isin sakasi tabi .
diziyi izlemeye bende 3 gun once basladim , normalde amerikanin $i$irdigi antik yunan filmlerini sevmezdim , ama dizide yunanin roma ipmaratolrugunun medeniyetine cokmesi bahsedilince , kanim kaynadi diziye .
-
tri bunu yazdı:
-----------------------------
ailecek seyredin tavsiye ederim :)
-----------------------------Hatunla izlerken utantım nereye ailecek izliyoruz :)