Spartacus Bu Günleri Görse Susarmıydı?
-
spartakus roma ordusunda askerken kaçıp eşkiyalik yapmiş. daha sonra yakalanarak gladyatçr kole yapılmiş. bir firsatini bulup 77 elemanla kaçip dagda bayirda saklanmiş. bunlarin sayisi zamanla artmiş. nerde it uğursuz varsa toplanmiş. sayılari 100,000 i bulmuş. italyanin bir bolumunu ele geçirmiş. üstüne yollanan lejyonlari bozguna uğratmiş,ama en sonunda marcus adında bir general tarafindan yenilmiş. daha sonrada dikiş tutmamiş. hizli giden atin poku seyrek düşer misali indirmişler. geride kalan 6,000 adaminida genaral çarmıha gerip yollara astirmiş ve şöyle demiş.( hepinizin sonu böyle olacak...') sarilarin sülo gibi.. yani kole düzenine karşi spartakus örnek gösterilecek bi adam degil. bireysel haklari genişleten , kadina seçme seçilme hakkı veren milletine layık olduğu gibi davranan adam lazimsa uzaga gitmeye gerek yok. ATATÜRK.. illaki ecnebi olsun adi şekil olsun diyosan hannibal var bildigim. bidee muro var kurtlar vadisinde kapitalist sömürgeci düzene karsi gelen. tam komedi şerefsiz :P
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
spartacus kim? bu ülkeyi kuran kişi mi?
bu ülkeyi kuran kişi kim? Erdoğanmı??
-----------------------------bana ne erdoğan dan spactacusun kim olduğunu sordum.o kadar kıt düşünmeye başlamışsınız ki en basit soruda bile karşıdakini akp li yapıosunuz.
sorum açık spartacus kim? neden onun söyleyecekleri bu kadar önemli Türkiye hakkında?
senin sorma amacın benim düşündüğüm şey değilse bende AKP'li olim -
lordvader89 bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------bana ne erdoğan dan spactacusun kim olduğunu sordum.o kadar kıt düşünmeye başlamışsınız ki en basit soruda bile karşıdakini akp li yapıosunuz.
sorum açık spartacus kim? neden onun söyleyecekleri bu kadar önemli Türkiye hakkında?
senin sorma amacın benim düşündüğüm şey değilse bende AKP'li olim
----------------------------Aman hocam, dusmanıma istemem valla:D
-
O kadar para alıp yine dışarıya mı gönderecek bunlar ?
-
Halk kavga icindedir.. padisah hazine ye bakar HMMMM der=) millet kavga ede dursun maaslara zaam =) olmadi vakifff lar yasasii padisah=Bu HaLk hala Uyanmadi=))) eee bide yarin alacagi nafakasindan keselim:d adina ta gelecek tedbiri koyariz alkiscimiz saksakcimiz cok kapatirlar bir kilif bulunur..... hala mi uyanmiolar =))))))) VeR ayaRiiiii==== saksakcilar dile geliR=) PADISAHIM COK YASA
-
lordvader89 bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
senin sorma amacın benim düşündüğüm şey değilse bende AKP'li olim
-----------------------------tam olarak anlamamışsın ama az buçuk anlamışsın demek istediğimi siganfu güzelce söylemiş
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------neden akpli arkadaşları bu konu içinde göremiyoruz?
herşey gayet acık,bu yüzden olsa gerek..
bitirmeye çalışıyorlar bizi..
-----------------------------akpciler derken ayrımcılık yapmaya çalıştığının farkındamısın?:|
-
1_Bütün sağlık hizmetleri paralı olacak.
bu kural varsa eğer neden sağlık ocaklarında sağlık ilaç malzeme vb gibi ihtiyaçlar şu an herkeze bedava ve ücret alınmıyo?
hem kaynak nerede ?
her konuda aynı şeyi tekrarlıyorum türkiye oldu olalı böyle bir yönetim görmedi dünyada en hızlı yğkselişe geçem ülkeler arasındayız daha ne istiyonuz lan?
niye ulaşamadığınız ete mundar diyorsunuzki anlamıyorum ya hangi kafa hangi zihniyet bunları düşünmeden böyle konuşabiliyo anlayamıyorum ...
-
bemn hiç bişeye yanmıyorum hala savunanlra küfür etmek istiorum. ama yasak yapamıyorum. sadce şunu söyleyecem. bizim mezun olduğumuz okuldaki bhi öğretmen. fethulalhçı methullahçı bayan ve olabildiğince gıcık bi şahsiyet. sormuşlar öğrenciler hocam sizde katılacak mısnız bu eyleme. başlamış küfürleri. ne kadar gerici bişey devletin yaptıklarına karşı çıkılırmı. bunu hangi gelişmiş ülke yapar. fransanın öğrenci eylemini unuttu. ispanyanın italyanınjkini almanları rusalrınkini... içimden her bşi türlü küüfr geçti.
-
renegadealien bunu yazdı:
Durmak yok hocam, mezara kadar yola devam...
-----------------------------Bunlarınki yakında durmak yok ahirete kadar...