Spartacus: House Of Ashur 2025
-
KaptaN bunu yazdı
enki bölümleri indirip baştan başlayayım
bide person of interest var aklımda yeniden başlamak lazım..
Perdon ı coronoda izlemistim o da muazzam
Lost cugum
Mr.robotcugum sonra bunlar da
-
Person of Interest aslında bir sezon daha sürecekti fakat kanal yapımcı ile yeni sezon için anlaşmak istemeyince apar topar bitirdiler. Çoğu konu aslında havada kaldı. Gerçi iyide oldu dizileri uzatınca boka sarıyor.
-
Arkadaşlar spartacus beğendiyseniz amazon prime da Anthony Hopkins ın başrol oynadığı
Those About to Die

bu sefer başkent romada geçiyor olaylar spartacus olayından yaklaşık 200 yıl sonrasında geçiyor
tavsiye ederim.
1 sezon toplam 10 bölüm.
-----------------------------------------------------------------------------
Yine spartacus sevenlere
HBO nun HBO olduğu zamanlarda yaptığı
2005-2007 arası 2 sezon çekilen 22 bölüm
ROME

dizi şöyle önemli aslında en meşhur romalı sezar ın yükselişi ve ölümü ile sonrasında olanları gösteriyor kesinlikle bunu da tavsiye ederim.
----------------------------------------------------------------------------------------
Bu tarz dizileri sevenler için yine gerçek hikayeden esinlenen ve amerika içki yasağı sırasında mafya nın mafya oluşunu devlet rüşvet mafya üçgenin ve sonuçlarını çok güzel anlatan kaliteli bir yapım
Boardwalk Empire 56 bölüm
sopranos un yazarından ve martin scorsese nin yapımcılığında

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yine bu tarz tarih sevenler için bu sefer karaipler ve korsanlar ile ingilizlerin kesiştiği olaylara şahitlik ettiğimiz
Black Sails (2014)

-------------------------------------------------------------------------------------------
Eğer Vikings dizisini izleyip beğendiyseniz ve sonrasında olanları merak ettiyseniz
Last Kingdoom tam da Vikings ile Vikings : Valhalla 2 dizinin arasında geçen sürede olanları işliyor
Vikinglerin ingiltere yi işgali ve gerçek ingiltere nin nasıl ingiltere olduğu ile ilgili önemli detaylar ve ayrıntılar var.
bu dizi nin son sezonu filn olarak bitiyor ve filmden sonra Vikings : Vahalla yı izleyerek konunun da devamını izleyebilirsiniz yani bu 3 dizi birbiri ile bağlantılı.

-------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------
Barbarians (2020) bizi tekrar roma nın güçlü zamanlarına ve o dönem tamamen köylü kabilelerden oluşan almanya-fransa bölgesine götürüyor.
roma tarihi sevenler için güzel dizi.

----------------------------------------------------------------
Ben bunlardan sıkıldım biraz daha din siyaset iç içe olsun derseniz Knightfall (2017-2019)
çok güzel bir tapınakçı dizisi (tapınak şovalyeleri)
tapınak şovalyelerinin nasıl hem çok güçlü hemde bir anda krallığın karşısında olabildiğini gösteren bir yapım beğeneceksiniz.
PanxeR tarafından 22/Ara/25 09:33 tarihinde düzenlenmiştir
-
konu sınırlarını aşmış mesjım bulunsun tavsiye edilenleri izlerim sırayla.
-
bu ashur'dan hiç haz almadım. öldüğü bölüm bile şüpheliydim aha doğru çıktı... çok sarmadı ama yoklukta gider...
-
mkyb bunu yazdı
Seneler önce Cnbc-e yayınlarken izlerdim. Seks sahnelerini çıkarınca dizi 15 dakika sürüyordu. :D Sonradan başrol kanserdi galiba vefat edince diziyi izlemeyi bırakmıştım.
Bu da çok farklı değil. Hatta küfürleri çıkarırsan geriye pek bir normal konuşma kalmıyo :)))