Spartacus: House Of Ashur 2025

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

enki bölümleri indirip baştan başlayayım  

bide person of interest var aklımda yeniden başlamak lazım..

Perdon ı coronoda izlemistim o da muazzam

Lost cugum

Mr.robotcugum sonra bunlar da

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Person of Interest aslında bir sezon daha sürecekti fakat kanal yapımcı ile yeni sezon için anlaşmak istemeyince apar topar bitirdiler. Çoğu konu aslında havada kaldı. Gerçi iyide oldu dizileri uzatınca boka sarıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar spartacus beğendiyseniz amazon prime da Anthony Hopkins ın başrol oynadığı 

Those About to Die

bu sefer başkent romada geçiyor olaylar spartacus olayından yaklaşık 200 yıl sonrasında geçiyor

tavsiye ederim.

1 sezon toplam 10 bölüm.

-----------------------------------------------------------------------------

Yine spartacus sevenlere 

HBO nun HBO olduğu zamanlarda yaptığı 

2005-2007 arası 2 sezon çekilen  22 bölüm

ROME 

dizi şöyle önemli aslında en meşhur romalı sezar ın yükselişi ve ölümü ile sonrasında olanları gösteriyor kesinlikle bunu da tavsiye ederim.

----------------------------------------------------------------------------------------

Bu tarz dizileri sevenler için yine gerçek hikayeden esinlenen ve amerika içki yasağı sırasında mafya nın mafya oluşunu devlet rüşvet mafya üçgenin ve sonuçlarını çok güzel anlatan kaliteli bir yapım

Boardwalk Empire 56 bölüm

sopranos un yazarından ve martin scorsese nin yapımcılığında

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yine bu tarz tarih sevenler için bu sefer karaipler ve korsanlar ile ingilizlerin kesiştiği olaylara şahitlik ettiğimiz 

Black Sails (2014)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Eğer Vikings dizisini izleyip beğendiyseniz ve sonrasında olanları merak ettiyseniz 

Last Kingdoom tam da Vikings ile Vikings : Valhalla 2 dizinin arasında geçen sürede olanları işliyor

Vikinglerin ingiltere yi işgali ve gerçek ingiltere nin nasıl ingiltere olduğu ile ilgili önemli detaylar ve ayrıntılar var.

bu dizi nin son sezonu filn olarak bitiyor ve filmden sonra Vikings : Vahalla yı izleyerek konunun da devamını izleyebilirsiniz yani bu 3 dizi birbiri ile bağlantılı.

-------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

Barbarians (2020) bizi tekrar roma nın güçlü zamanlarına ve o dönem tamamen köylü kabilelerden oluşan almanya-fransa bölgesine götürüyor.

roma tarihi sevenler için güzel dizi.

----------------------------------------------------------------

Ben bunlardan sıkıldım biraz daha din siyaset iç içe olsun derseniz Knightfall (2017-2019)

çok güzel bir tapınakçı dizisi (tapınak şovalyeleri)

tapınak şovalyelerinin nasıl hem çok güçlü hemde bir anda krallığın karşısında olabildiğini gösteren bir yapım beğeneceksiniz.

PanxeR tarafından 22/Ara/25 09:33 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

konu sınırlarını aşmış mesjım bulunsun tavsiye edilenleri izlerim sırayla.

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

bu ashur'dan hiç haz almadım. öldüğü bölüm bile şüpheliydim aha doğru çıktı... çok sarmadı ama yoklukta gider...

SYL 184
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Seneler önce Cnbc-e yayınlarken izlerdim. Seks sahnelerini çıkarınca dizi 15 dakika sürüyordu. :D Sonradan başrol kanserdi galiba vefat edince diziyi izlemeyi bırakmıştım.

Bu da çok farklı değil. Hatta küfürleri çıkarırsan geriye pek bir normal konuşma kalmıyo :)))

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 1953 Toplam Mesaj: 17
spartacus