Spartaküste Ne Oldu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Geçen sezon diziyi son zamanlarında izlemiştim, isyan çıkmıştı.. Sonra yeni sezonu takip etmedim pek...

Geçen hafta baktım ortada ne spartaküs var ne isyan ne oldu anlamadım.. Kısaca bilgi verirseniz..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

2. sezon gladyatörlerin ve Batiatus hanesinin 1. sezondaki hallerine nasıl geldiklerini anlatıyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Eyv

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Spartaküs adı altında; kadınlara yönelik; saç, makyaj ürünleri, vücut şekillendiricilerine, estetik ameliyatlara yönlendirme..., erkeklere yönelik; bodybuilding ürünlerine, penis büyütücülerine, saç ve estetik operasyonlara yönlendirme çalışması... Şimdiye kadar izlediğim en konsantre toplum yönlendirici dizi...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

yeni sezon ne zaman peki 6 bölüm oynatı bitti

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

spartacus barcaya vurduruyo

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

Spartaküs adı altında; kadınlara yönelik; saç, makyaj ürünleri, vücut şekillendiricilerine, estetik ameliyatlara yönlendirme..., erkeklere yönelik; bodybuilding ürünlerine, penis büyütücülerine, saç ve estetik operasyonlara yönlendirme çalışması... Şimdiye kadar izlediğim en konsantre toplum yönlendirici dizi...

katılıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

Dizi güzel kurgusundan izletse de dediğine katılmamk elde değil..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

o değil de the event noldu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek

2. sezon başlamadı daha. Spartacus: Gods of the Arena adı altında 6 bölümlük bazı karekterlerin geçmişini anlatan bir seri yayınlandı. Bu mini serilere bişey diyotlar ama  adı aklıma gelmedi şimdi. Dizinin başrol oyuncusu kanser olduğu için diziden ayrıldı . Sanırım yerine biri geçip 2. sezonu çekecekler. Yada eleman iyileşirse o oynıyacak.

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Koca Spartaküs de medya maymunu oldu desenize...

Toplam Hit: 3025 Toplam Mesaj: 15