Spartaküste Ne Oldu ?
-
Geçen sezon diziyi son zamanlarında izlemiştim, isyan çıkmıştı.. Sonra yeni sezonu takip etmedim pek...
Geçen hafta baktım ortada ne spartaküs var ne isyan ne oldu anlamadım.. Kısaca bilgi verirseniz..
-
2. sezon gladyatörlerin ve Batiatus hanesinin 1. sezondaki hallerine nasıl geldiklerini anlatıyor.
-
Eyv
-
Spartaküs adı altında; kadınlara yönelik; saç, makyaj ürünleri, vücut şekillendiricilerine, estetik ameliyatlara yönlendirme..., erkeklere yönelik; bodybuilding ürünlerine, penis büyütücülerine, saç ve estetik operasyonlara yönlendirme çalışması... Şimdiye kadar izlediğim en konsantre toplum yönlendirici dizi...
-
yeni sezon ne zaman peki 6 bölüm oynatı bitti
-
spartacus barcaya vurduruyo
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
Spartaküs adı altında; kadınlara yönelik; saç, makyaj ürünleri, vücut şekillendiricilerine, estetik ameliyatlara yönlendirme..., erkeklere yönelik; bodybuilding ürünlerine, penis büyütücülerine, saç ve estetik operasyonlara yönlendirme çalışması... Şimdiye kadar izlediğim en konsantre toplum yönlendirici dizi...
katılıyorum. -
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Dizi güzel kurgusundan izletse de dediğine katılmamk elde değil..
-
o değil de the event noldu
-
2. sezon başlamadı daha. Spartacus: Gods of the Arena adı altında 6 bölümlük bazı karekterlerin geçmişini anlatan bir seri yayınlandı. Bu mini serilere bişey diyotlar ama adı aklıma gelmedi şimdi. Dizinin başrol oyuncusu kanser olduğu için diziden ayrıldı . Sanırım yerine biri geçip 2. sezonu çekecekler. Yada eleman iyileşirse o oynıyacak.
-
Koca Spartaküs de medya maymunu oldu desenize...