folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Speaker Patlatıcı Ses Dalgası Arıyorum :|

Speaker Patlatıcı Ses Dalgası Arıyorum :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    Kardeş bunu yapman biraz zor. Hele de 5-10 liralık speakerlarda o dediğin dandik speakerlarda woofer özelliği zaten en düşük seviyede bunu yaptığında en büyük zararı gelişmiş sistemlere verebilirsin.! Bunun içinde Bass Testler indirip bunların dalgalarıyla oynayabilirsin. Ama pek birşey yapabileceğini zannetmiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Böyle Birşey Olmaz gibi Görünüyor.) Ozaman Millet Speakerleri Boşuna Almış Olurdu ;)) Önune Gelen Patlatırdı:  Senden Öncede Düşünmüştür Elbet Birisi .. Malasef Şu Zamana Kadar Çıkmadı İse Bundan Sonrada:D Böyle Bir Olayın Olacagını Sanmıyorum.)) Bu Arada Amaç Ney ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Bir kaç yöntemi var bu işin biri uzun süreli belli bir dalgada ses çıkarman bir çok  speakerda işe yaramaz ve herif 10 dk acık bırakmaz,bir başka yönemse 100W bir sisteme 300W döşemendir eh onuda yapmayı başarabilirsen zaten virüsle ugraşmazsın......Hani programla donanım bozma olayı çok uc bir örnektir ve elektronik aletler o kadarda kolay bozulmazlar

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek
    bi  kere denk gelmişti tv de.cep telefonları için düşük-yüksek ses dalgalı zil sesleri diye.sadece senin duyabileceğin şekilde falan ayarlanabiliyor.yada senin duyamayacağın fakat başkalarını delirtecek yüksek dalgalı zil sesleri falan vardı.onları deneyebilirsin.nerden bulacan?bende bilmiyorum.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Glaxoks bunu yazdı:
    -----------------------------
    Dos_Attach bunu yazdı:

Dediğin 25 30 Ytl'lik Speakerlerin İçinde Minik Bi Amfi Var Ancak Doyuruyor Zaten,,Yüksek Dediğin Ses Nereye Kadar Yükselecek..

Ayrıca Ses Sonuna Kadar Açık Olmalı ki Bi İşe Yarasın,,Boşa Kasma Bence...

dayı boş boş konuşma

herhalde birazda sosyal mühendislik olucak

dicem sonuna kadar aç sesi öle dinle adamda öel dinlicek :)

birde ses sonuna kadar gitcek atıorum 15 db çıkıorsa bunu 85 db ye kadar ıkıcak speaker patlayınca susucak

bence güsel fikir :) 

Boş Boş Konuşan Sensin Hocam :)

Sosyal Mühendisliğe İhtiyaç Duyan Bir Virüsün Yayılma Oranı En Çok Ne Olabilir

Yayılamayan Virüs Virüs Değildir Bence :)

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 15984 Toplam Mesaj: 16