Sperm İn TADI!!!!! ( Dikkat Çok Komiq )
-
kız kendisi kaşınmış ayrına niye ayıp olsun 1000 kişi duymuş zaten :D
-
zumsuk bunu yazdı:
1-Kız salak olmayıpyaladığını çaktırmasaydı,
2-Allahın bildiği kuldan saklanmaz(şaka bu madde =))
3-Ayıp birşey yok madem ayıp ders olarak göstermezlerdi (zaten kaldırırlar cinsellik içeriyor die yakında olur)Valla zumsuk doğru diyor,kız kalkıp orada ötmeseymiş,ders klasik akışında sürüp gidecekmiş,ders sonuçta,okulda görmek zorundalar,bir saatten sonra biyoloji ve bağlantılı derslerde ayıp kavramı zaten ortadan kalkıyor,ilk başta derste yüzü kızaranlar,utananlar görmek mümkün,sonrasında sanki hikaye dinler gibi dinliyor insanlar,ama gırtlak mevzusu olaya ayrı bir boyut katmış yani.
-
böle komik bi konuyu bizimlede paylaşan arkadaşlara teşekkürler :D harbi ya o kızın yüzünü gören varmı dehşet kötü olmuştur ya yazık kıscaaza:D
-
perix bunu yazdı:
sadece kız boşboğazlık etmiş ve rezil olmuş
Ama konu o kadar ayıp değil merak etmeyin
Terlemek kadar doğal bişey bence
Sana katılmıyorum. Sen Bir Kadınken bunu söylersen valla burada abazalara yol açarsin... Seni yanlış anlayıp , Sonra başına bela olmasınlar demedi deme :Burası Tahribat.. Her hangi bir forum değil.Farkıda bu zaten...
-
ilkay bunu yazdı:
bööööööööö ıgrenctı
Aramızda bu deneyımı yasayanlar var galıbba...İğrenç diyebilmek ıcın olayı yasamak gerekır bence.:D:D:D:D
-
ben koptum konu super de cok inandırıcı deil lakin o kadar salak bi kız olduguna inanamıyorum!!!ayrıca dogal bi seyyy yani ayıp bi seyyy yok ortada
-
tadan bi salak illaki vardir.
-
kız tam sazan yav..
madem merak edip tadına baktın ne diye çaktırıyon elaleme....
-
abi kim ne derse desin mükemmel bi hikaye ben bunu daha önce de okumuştum arkadaş galiba başka bi yerden aldı kendisinin yazmış olduğunu düşünmüyorum ama hikaye süperrr :)))
-
Criminal bunu yazdı:
Tahribat Forum
Genel
Sperm in TADI!!!!! ( dikkat çok komiq )
1. Yanlış yer
2. Forumda kız arkadaşlarımız da var, dikkatli olun lütfen!!!...
yaw ağa kızlar var diye geyigimizden tavizmi verelim konuya cvp yazmasınlar o zaman