Spider-Man (1994-1998) Serisi Lazım
-
çok iyi lan :) başladım izlemeye
-
Mustafa bunu yazdı
Bende bir ara Pokémon'a sarmıştım fakat ilk 10 bölümü izledikten sonra sıkılmaya başladım. Çocukluğumda ki zevki alamadım. İleride çocuğum olursa beraber izlerim artık.
onlar oturup arka arkaya izleyince olmuyo her sabah erkenden kalkıp bi bölüm izliyicen abi zevki orda :)
-
dostum şu adresten izlemiştim ben baya bi bölüm.
ninja kaplumbağalar da var :)
http://www.youtube.com/user/MustafaSenx/videos
-
tsubasa olsa süper olacak ama çok dağınık onun paylaşımları. almanca filan da var içlerinde. daft bi ara toparlarsa süper olur.
bu arada hacı bütün sezonların altyazısı mevcut mu bende indirem.
-
İşte budur ya..
Ayrıeten müridler 2000li yılların başlarında FOX KIDS te yayınlanan tüm çizgi dizilerin listesini bulabileceğimiz yer varmıdır
-
Kurtcebe bunu yazdı
İşte budur ya..
Ayrıeten müridler 2000li yılların başlarında FOX KIDS te yayınlanan tüm çizgi dizilerin listesini bulabileceğimiz yer varmıdır
foxs kid ne lan bızım zamanımızda tgrt vardı .cumartesı gunlerı az mı ızlerdım su cızgıfılmı sabah erkenden kalkıp show tv star ve kanald superdı . çakmaktaşlar jetgiller spiderman bir de kanal d de cocuk fılmlerı olurdu onlarda cok guzeldı. sımdı 7 24 cızgıfılm ızlıyorlar cocuklar bır amacları bıle yok her şey hazır ellerinin altında
-
hipokondriyak bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
İşte budur ya..
foxs kid ne lan bızım zamanımızda tgrt vardı .cumartesı gunlerı az mı ızlerdım su cızgıfılmı sabah erkenden kalkıp show tv star ve kanald superdı . çakmaktaşlar jetgiller spiderman bir de kanal d de cocuk fılmlerı olurdu onlarda cok guzeldı. sımdı 7 24 cızgıfılm ızlıyorlar cocuklar bır amacları bıle yok her şey hazır ellerinin altında
abicim babam bastırmıştı parasını ozamanlar digiturk ten izliyodum fox kids cartoon network vs. zengindik hani oaralar temel reise red kite talim etmiyoduk. adasdasdas :) arada bi power rangersle pokemonun ilk sezonları işimi görüyodu anca analog uyduda
-
Spiderman serisinde en sevdiğim antagonist Venom'dur.
Niye bilmiyorum ama bu kadar sevdiğim bi kötü daha yok yani koca marvelda. -
Birde x-men serisi vardı fox kids in bundan sonra ona bir el atalım,