Spider Solitaire Ve Babam X)
-
-
sizi görünce sevinsemmi üzülsemmi kestiremedim :|
babam pc den hiç anlamaz beni ne zaman pc basında görse bilgisayar manyağı oldun, bütün gün pc başındasın, mına kodumun cocugu kalk sunun basından saat kaç olmuş git yat, atıcam bigun onu camdan aşagı..
ha bi altılı ganyan ın sonuçlarına bazen iddaa sonuçlarına bakar (onuda ben açarım) onun dışında pc nin yanında geçmez
peki baba olupda çocuguyla kapışan mürtileri görelim :)
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------söz verdiğim gibi babamın bitirdiği oyunun sonunu ss aldım ve oyun önerileriniz için teşekkür ediyorum...
Paintten küçülttüğüm için biraz bozukluk war ama belli oluyor dörtlü olduğu
-----------------------------aga saol idda wardi işime çok yaradi :):)
-
la olum birak bilmesin:D bn babama mynetten okey oynamayi ogretmistim zmninda amk pc nin yuzunu goremez oldum.bi ara knight a poke yapmistim babami oturup buff atiodu millete:D simdik yine solitaire ye sardi:D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------sizi görünce sevinsemmi üzülsemmi kestiremedim :|
babam pc den hiç anlamaz beni ne zaman pc basında görse bilgisayar manyağı oldun, bütün gün pc başındasın, mına kodumun cocugu kalk sunun basından saat kaç olmuş git yat, atıcam bigun onu camdan aşagı..
ha bi altılı ganyan ın sonuçlarına bazen iddaa sonuçlarına bakar (onuda ben açarım) onun dışında pc nin yanında geçmez
-----------------------------Hocam senle kardeşmiyiz? Hecesi hecesine aynı şeyleri işitiyorum :D
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------sizi görünce sevinsemmi üzülsemmi kestiremedim :|
-----------------------------Hocam senle kardeşmiyiz? Hecesi hecesine aynı şeyleri işitiyorum :D
-----------------------------üçüzmüyüz lan :|