Spintires - Full İndir
-
-
Bakmayın siz.. can abi iyi oynuyor :)
-
güzel bir simülasyona benziyor uynamak lazım
-
mRBerkay bunu yazdı
O degilde oyun incelemelerini Macit yapardi o kayboldu ortadan. Hep ölürdü oyunlarda. :)
-
namı değer çamur simülatörü :D
-
mkyb bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
O degilde oyun incelemelerini Macit yapardi o kayboldu ortadan. Hep ölürdü oyunlarda. :)
Macit askerde.
-
trampfd bunu yazdımkyb bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
Macit askerde.
tam askere gidecekken bir projeden teklif alıp oraya gitmiş dediler bir gündemde
-
Pc de kurulu tek oyunum bu. Ara ara oynadığım tek oyun. Mod desteği olduğundan farklı araçları indirip onlarla oynamak çok zevkli oluyor.
Bir de kodları ile oynayıp aracın gücünü arttırma vites oranlarını ayarlama dalgasını öğrendim bu sayede istediğim aracın hızını yükseltip çamurlarda ortalığın mına goymayı çok seviyorum :D
-
DestinatioN bunu yazdıtrampfd bunu yazdımkyb bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
Macit askerde.
tam askere gidecekken bir projeden teklif alıp oraya gitmiş dediler bir gündemde
evet. başka bir yere gitti macit(dönmeyecek). zaten anlatımını sevmiyordum..
uğur yurtsever diye birisi oyun editörü olacak. adam baya iyi. baya derinlere iniyor oyun incelemelerinde. çok tuttum o adamı.
-
İndirdim kurdum açılmıyor.Hata da vermiyor.Neden olabilir ?
-
Fizikleri harika olan ama bi okadar da sıkıcı olan oyun :D oynadım 3-5 saat sonra sildim