folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Splash PRO HD Videoların Görüntü Kalitesini Arttıran Program

Splash PRO HD Videoların Görüntü Kalitesini Arttıran Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

La olm arkadaki tezgahın üstündeki eşyalara bakın netleşen birşey yok.Renk katmış biraz o kadar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı

La olm arkadaki tezgahın üstündeki eşyalara bakın netleşen birşey yok.Renk katmış biraz o kadar.

oha , ciddimisin :S

hocam odak noktası nedir bilin  mi :D  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Bir kaç sıkıntı yaptığı için silmiştim zamanında :(

ride or die..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Öyle çok özel bir program değil. Aynı ayarları çoğu media playerların ayar kısmında yapabilirsiniz. Hatta daha iyi bir şeklilde mesela mpc-hc deshader kullanarak daha iyi sonuçlar elde edilebiliyor.

Ben şahsen bunlara karşıyım, eğer filmde çok fazla film grain yoksa bu tür ayarlar gereksiz fake detay veriyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 5543 Toplam Mesaj: 35