Spor Akademisi Hakkında..
-
Arkadaşlar ben mezun olalı 4 sene oldu hala bi bok olamadım bu sene de girdim basketboldan dolayı adam gibi çalışamadım da. sözel bölümüyüm 290 aldım 94.000 başarı sırası bundan sanırım radyo sinema tv. veya gazetecilik falan olmuyor gibi adam gibi bi yerlerde.bende karar verdim spor akademisne gidicem gitmiş olan ? şu an okuyan, veya spor akademisine sözel bölümden girebilme gibi bilgi verebilecek mürid warsa sevinirim
-
benzer durumlardayız (: sözel sayısal ea farketmiyo hangi puanın yüksekse onunla başwurursun... ham puana bakıyolar... zaten yetenek sınawına giricen.. basketbol oynuyosan lisansın warsa daa güzel olur (: bu arada basket nerde oynuosun besyo hangi şehir düşünüyosun?
-
3 sene boschta 9 sene tofaşta oynadım bu öss muhabbetine en son aile olarak bırak dediler ama işte kapagı atmam lazım üni.ye ege üniversitesinin sınavlarını araştırıyorum bana msnini verirmisn pm den konuşalım eger biliyosan sınavlarda neler oluyor diye ben egenin geçen sene olan yetenek sınavına baktım kafamda bir kaç soru işareti oldu.
Y-ÖSS-SÖZ-1 Puanı
Basarı Sırası248,876
0425823289,222
0382644Y-ÖSS-EA-1 Puanı
Basarı Sırası216,453
0712351256,014
0637575Y-ÖSS-SÖZ-2 Puanı
Basarı Sırası250,604
0080633290,950
0094959Y-ÖSS-EA-2 Puanı
Basarı Sırası214,053
0387795253,614
0391750puanlar aynen böyle sözel 2 den gazetecilik ve radyo siname tv düşünüyodum olmucak gibi bugün verdim bu kararı ama genede yazıcam en son olarak spor akademisi yazmayı düşünüyorum
-
hacım ham puana bakarLar.. GeneLde 1500 kosu ister 5,15 ten az atman gerekir.. eger ham puanın iiyse 230 yukarısı ise adana mersin eskisehir kocaeli bu illere git derim bu illerde kosu yok sadece koordinasyon var.. ama önce bi hazırLık kursuna yazılman Lazım.. Sehit , gazi , vazife malulu gibi özel durumların varsa Kayseride öncelik hakkın var eger milli sporcu isen marmara istanbul uludag bu ünilerde bransında öncelik hakkın var.. Lisansım var diyosan bi boka yaramaz herkesin lisansı var :) gec kaLmıs sayıLmazsın hemen kosmaya basLa..
bu arada eskisehir anadolu ön kayıtLar 30 tmmuz ile 17 agustos arası sınavLar 21-22-23-24 agustos da yapılacak..
-
peki kahraman hocam sen spor akademisimi okuyosun? 1500 metre sağlam rakam :) lisansın pek bi boku olmadıgını bende biliyorum.zaten bu zamana kadar oynadım pek durmadım ama koşma işte farklı bir olay o zaman artık gemlik çevre yolu benden sorulcak :)
-
okumuyorum bende hazırlanıyorum :) hoca gecen yıl G.antep 800 m. istedi kırıkkale 12dk cooper istedi (en az 3200 atman Lazım bu sürede) diger kosulu iller genelde 1500dü.. hoca kosuyu kendin tek haLLetsende koordinasyon icin bi kursa gitmen lazım cünkü kosu tek basına yetmiyor.. su anda parmaklarımda bile derman yok sabah dagdaydık aksam stad nefesi baska yerden almayı ögrendik :)
-
koordinasyon derken ?
-
http://besyo.ege.edu.tr/kitap.pdf
ben bunu biraz inceledim başında yazan öss katkı puanlarının üzerinde yazan branş puanlarında en az 2 branş yazıyor o ne alaka onu anlamadım bi bilgin warmı ?
-
akademi hazırlık kursları var onlardan birine yazıl tek başına olmaz sakaryada en son cooper 100m ve koordinasyon vardı ama bölümler var reekreasyon, spor yöneticiliği ,antrenörlük,gibi bölümler var bide sınavlar hepsinin farklı olur ama tavsiyem öğretmenlik olur .
-
Beyler içinizde ist da spor lisesine giden varmı. Benim kuzende girmek istiyor, pek bilgim yok. Sınavlar zor mu?
-
Kahraman bunu yazdı:
-----------------------------hacım ham puana bakarLar.. GeneLde 1500 kosu ister 5,15 ten az atman gerekir.. eger ham puanın iiyse 230 yukarısı ise adana mersin eskisehir kocaeli bu illere git derim bu illerde kosu yok sadece koordinasyon var.. ama önce bi hazırLık kursuna yazılman Lazım.. Sehit , gazi , vazife malulu gibi özel durumların varsa Kayseride öncelik hakkın var eger milli sporcu isen marmara istanbul uludag bu ünilerde bransında öncelik hakkın var.. Lisansım var diyosan bi boka yaramaz herkesin lisansı var :) gec kaLmıs sayıLmazsın hemen kosmaya basLa..
bu arada eskisehir anadolu ön kayıtLar 30 tmmuz ile 17 agustos arası sınavLar 21-22-23-24 agustos da yapılacak..
-----------------------------hacı 230 felan varsa eskisehir mersin e felan gıdersın demıssın . bızım komsunun oglu hazırlanıyor .217 cektı sözelden . mersine de girecek 1 ay sonra .ayın 17sındede eskısehıre gidecek sınava . eskisehire yetiyor o puan mersindede bu sene degısmıs sıstem barajı gectınmı gıdebılıyomussun ama hayvan gibi koşma felan istiyomuş bu sene. anladınmı hacı 230 cekmeden eskisehire mersine gıdemeyebılırsın muhabbeti yok yani:)