Spor Hakkında Her Şey
-
-
reserv.
-
reserv.
-
reserv3
-
Böyle bir konuya ihtiyacımız olduğunu derinen düşündüm, bilgi birikim herkesin ve gerçekte fikri olduğunu bildiğim insanlarında teşrifini isterim.
diğer 3 post'u reservledim nasipse çok sağlam işler koyucam onlara elimden geldiğince.
YT kanalları çoğaldı bilgiler daha alalen, gaza getirecek işler olmalı diye düşünüyorum ve yaza az kaldı.
bende kas yapacağım diye bayağı kilo aldım 80'den 98'im şu an, ve tekrardan kardioaya girdim, bu gün çok sıkı bir çalışma ile, her yerim traş :)
Burda birbirimizi gaza getirip sonuçları paylaşmak lazım, 31,5 cantimden kolları 37'ye kadar çıkardım şimdi kilo verip sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.
her türlü spora yer vermeyide planlamadım değil. -
Çok yararlı bir grup olacak hocam insanı spor serüveninde moral verecek bir şeyler lazım. : )
Bende 92 kilodan 66 kiloya düştüm haziran ayına doğru şimdi body buildinge başlıyorum haftaya.
Bayağı sağlam çalışmayı düşünüyorum.
İyi akşamlar.
Lostgun tarafından 18/Eki/13 01:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Zeytun-i bunu yazdı
Böyle bir konuya ihtiyacımız olduğunu derinen düşündüm, bilgi birikim herkesin ve gerçekte fikri olduğunu bildiğim insanlarında teşrifini isterim.
diğer 3 post'u reservledim nasipse çok sağlam işler koyucam onlara elimden geldiğince.
YT kanalları çoğaldı bilgiler daha alalen, gaza getirecek işler olmalı diye düşünüyorum ve yaza az kaldı.
bende kas yapacağım diye bayağı kilo aldım 80'den 98'im şu an, ve tekrardan kardioaya girdim, bu gün çok sıkı bir çalışma ile, her yerim traş :)
Burda birbirimizi gaza getirip sonuçları paylaşmak lazım, 31,5 cantimden kolları 37'ye kadar çıkardım şimdi kilo verip sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.
her türlü spora yer vermeyide planlamadım değil.80 kilodan 98 kiloya çıkarsan kolların zaten 6 cm yağdan dolayı şişer hocam ?
-
hocam ne kadar cool konular aciyorsun ya :)
-
İzlemedeyim
noname tarafından 18/Eki/13 01:28 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Zeytun-i bunu yazdı
her türlü spora yer vermeyide planlamadım değil.hocam cok iyi düşünmüşsünüz elimden geldıgınce bende yardımcı olabılırım.(antranörlük 1.sınıf)