Spor Programı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Sevgili arkadaşlar uzunca bir zamandır kilolu olarak yaşıyorum, fakat sonrasında spor yapmaya karar verdim ve başladım. 2 haftalık ısınma programından sonra salon görevlisi yeni programı verdi. BU işten anlayanlar programı bir inceleyebilir mi ? BEnim istediğim hem kilo verip hemde vucudumun biraz toplanması.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bence program güzel, ama ağır gelebilir.

Edit: Gerçi ben fullbody workout işine inanmıyorum, dinlenecek zaman kalmıyor. Ayrıyetten ben ön ve arka kolu ayrı bir gün birlikte yapmayı tercih ediyorum, genelde omuz, göğüs, kanat bittikten sonra.

krypt tarafından 24/Eki/12 13:34 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

YAnlız bu bir günlük değil haftalık program, çizgilerin arası bir gün

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Bence tekralamalari +(2X10) yap yani 4X12 yerine 6 X 22 yap

kilolari da %20 dusur.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Biliyorum hocam. İşte haftada 5 gün fazla bence. Bir gün çalışıp, bir gün dinlenmeyi tercih ederim. 

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

Bence tekralamalari +(2X10) yap yani 4X12 yerine 6 X 22 yap

kilolari da %20 dusur.

adam haklı senin definasyon yapman lazım bu çalışma programı seni iyice hayvan gibi yapar

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Birşey sormak istiyorum bilgili arkadaşlara 

Ben fazla şinav çekemiyorum 5-10 tane zorlarsam çekebiliyorum fazla kilolu değilim ve uzun süre düzenli şinav çeksemde yine aynı şöyle 30-40 tane çekebildiğimi hatırlamıyorum bana ne tavsiye ediyorsunuz ?

Gimme Some Tits
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Biliyorum hocam. İşte haftada 5 gün fazla bence. Bir gün çalışıp, bir gün dinlenmeyi tercih ederim. 

Onemli olan ayni kac gruplarini ayni gunde calistirmamak. 20-30% yogun olacak olan kaslarini iyi calistiramazsin.

Demek istedigim. Gogus + sirt calismissan kol da calismaya kalkarsan veya omus ztn gogus calisirken yorulmus olan kollar istenilen seviyede calismaz.

1 gun gogus + sirt

2. vucudun alt kismi + omuzlar

3. kollar ( degisik antrenmanlar )

4. kilo vermek istiyorsan ( 4 gun sadece kosu ve ilk 3 gun yaptiklarinin hepsini hafifi kilolarla bir kez yapmak )

5 1 gunun ayni

6 2 gunun ayni

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı

Ben fazla şinav çekemiyorum 5-10 tane zorlarsam çekebiliyorum fazla kilolu değilim ve uzun süre düzenli şinav çeksemde yine aynı şöyle 30-40 tane çekebildiğimi hatırlamıyorum bana ne tavsiye ediyorsunuz ?

Once kollarini kuvvetlendir. Vucud agirligiin 30%-40% ini kaldirabilsinler.

Birde peck-deck te kilolari yukselt. Ve gogus calisirken de agirliginin 50% sin kaldir

2 ay sonra tekrar dene :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Şu an 98 kiloyum, ocak ayına kadar 85'e yaklaşmayı hedefliyorum. Bu programla mümkün mü ? Yememe de dikkat ediyorum sadece spor değil yani.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    ReeX bunu yazdı

Once kollarini kuvvetlendir. Vucud agirligiin 30%-40% ini kaldirabilsinler.

Birde peck-deck te kilolari yukselt. Ve gogus calisirken de agirliginin 50% sin kaldir

2 ay sonra tekrar dene :)

Teşekkürlerde birşey anlamadım evde çalışıyorum ben dumbell var sadece başka spor aleti yok

Gimme Some Tits
Toplam Hit: 2216 Toplam Mesaj: 22