Spor Salonu Açıyorum Yardım Lazım.
-
valla tasarımdan hiç anlamam, ama bence ordaki izbandutu tam ortaya alsanız karıyıda siktir etseniz daha güzel olur gibi, sadece bi öneri
-
Anlamı ne üstat bu gym haus sun,
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------
Maddox bunu yazdı:
Eredanne bunu yazdı:
Maddox bunu yazdı:
EDİT : Orda ufak Brush'lar var,onları kaldırırsan bence daha çok bir logoya benzeyecektir bence bu arada hayırlı uğurlu olsun hayırlı kazançlar. :)
-----------------------------Brush nedir? Fırça onu biliyorumda :D
-----------------------------Brush yani,fırça doğru söyledin fakat orda anlamsız durmuş tam ortaya kadının brush'unu yani çizimi eklersen daha hoş durur :)
-----------------------------Logoyu ben yapmadım ki :) Sen anlıyorsun sanırım bi el atabilirmisin?
-----------------------------İşim bitince bir el atma ihtimalim olur belki hocam.
-
Maddox bunu yazdı:
Eredanne bunu yazdı:
Maddox bunu yazdı:
Eredanne bunu yazdı:
Maddox bunu yazdı:
EDİT : Orda ufak Brush'lar var,onları kaldırırsan bence daha çok bir logoya benzeyecektir bence bu arada hayırlı uğurlu olsun hayırlı kazançlar. :)
-----------------------------Brush nedir? Fırça onu biliyorumda :D
-----------------------------Brush yani,fırça doğru söyledin fakat orda anlamsız durmuş tam ortaya kadının brush'unu yani çizimi eklersen daha hoş durur :)
-----------------------------Logoyu ben yapmadım ki :) Sen anlıyorsun sanırım bi el atabilirmisin?
-----------------------------İşim bitince bir el atma ihtimalim olur belki hocam.
-----------------------------Teşekkürler dostum.
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Anlamı ne üstat bu gym haus sun,
-----------------------------Gym house yapalım dedik hoşumuza gitmedi sonradan direk gym haus yapalım dedik. Benim aklıma gym hauz gelmiştide kabul etmedi ortak :D
-
Buyur Hocam İşin arasında bu kadar yapabildim k.b özensem güzelleri çıkar fakat iş olunca çiş yapmaya bile zaman olmuyor. :)

-
Maddox bunu yazdı:
Buyur Hocam İşin arasında bu kadar yapabildim k.b özensem güzelleri çıkar fakat iş olunca çiş yapmaya bile zaman olmuyor. :)

-----------------------------Tamamda sporcu teması? O dansöz niye hem? :D
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------Maddox bunu yazdı:

-----------------------------Tamamda sporcu teması? O dansöz niye hem? :D
Cok guldum cok Allah belanizi vermesin hocam resmen dansoze benziyor balerin olma ihtimali olsada :D bildigin dansoz :D -
Spor salonlarının amacı spor yaptırmak değilmi ? :D
Dansöz'de en çok yağ yakan bir kişiliktir. :) ehehehehe bende kendime güldüm bee. :D
EDİT: Dansöz dersleride ekle hocam salonuna çok katılan olacaktır eminim. :D
-
Maddox bunu yazdı:
Spor salonlarının amacı spor yaptırmak değilmi ? :D
Dansöz'de en çok yağ yakan bir kişiliktir. :) ehehehehe bende kendime güldüm bee. :D
EDİT: Dansöz dersleride ekle hocam salonuna çok katılan olacaktır eminim. :D
-----------------------------Dostum gören fitness center değil artiz mektebi sanacak.
-
Hayırlısı olsun . Allah utandırmasın.
Spor her zaman iyidir. Gençlere her zaman spor yapmalarını tavsiye ederim.
Sporun ruhsal ve bedensel gelişime , sağlığa her türlü faydası vardır.Sağlam kafa , sağlam vücutta bulunur.