Spor Tipi Kulak Arkası Mp3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bahsettiğim alet 150 lira

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Spor%20Tipi%20Kulak%20Arkası%20Kablosuz%20Mp3%20Şok%20Fiyat..!

Ahanda Buda kırmızısı :) sorunsuz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

benim bi mp3 çalarım vardı 512mb creative S200, ona bir de sennhesier CX300 çakmıştım, iyiydi hoştu, nitekim kulaklık ölünce, mp3'üde kullanmadım hiç.

şimdi "ne diyo lan bu" dicen, açıklayayım.

ses kalitesinde kulaklık > mp3 çalar diyorum ben; ama mp3 çalarında sanırım kendi içinde bi ses kalitesi çizgisi vardır. İşte bu hususta, senin verdiğin kulaklıkla, benim creative mp3 çaların vereceği kalite aynı olmaz diye düşünüyorum. yanlış mı düşünüyorum?

Çok mu saçma oldu?!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bauer bunu yazdı:
    -----------------------------

benim bi mp3 çalarım vardı 512mb creative S200, ona bir de sennhesier CX300 çakmıştım, iyiydi hoştu, nitekim kulaklık ölünce, mp3'üde kullanmadım hiç.

şimdi "ne diyo lan bu" dicen, açıklayayım.

ses kalitesinde kulaklık > mp3 çalar diyorum ben; ama mp3 çalarında sanırım kendi içinde bi ses kalitesi çizgisi vardır. İşte bu hususta, senin verdiğin kulaklıkla, benim creative mp3 çaların vereceği kalite aynı olmaz diye düşünüyorum. yanlış mı düşünüyorum?

Çok mu saçma oldu?!

20 liralık maldan yüksek ses kalitesi  yüksek hafıza  beklemenize ben şaşırıyorum doğrusu

paran varsa al sony 150 lira 150 lira sony e verip verim alamadığında konuşmanı anlarımda bunda ben anlayamadım? :)

yüksek ses çıkışı yok bangır bangır kulakları sağır edercesine bir çalışı yok normal çalışı var 5800 ses çıkışı + orjinal bass kulaklık eş değer

necroshine bunu yazdı:

bisiklet, motor sürerken iyi olabülü

gg de 35 lira

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/spor-mp3-player-ucretsiz-kargo-54240705

o düşük kalite hoca bide :)

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/sport-mp3-calar-2gb-hafiza-kargo-bedava-52896509

bu aynısını 35 e satıyo ama 15 gün sonra teslim 33 e 2gb hafızalı ben satıyom anında kargo :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 4879 Toplam Mesaj: 35