Spor Yapmak İçin 66 Neden.
-
Bende bu ay fitness ve body'e başlayacağım. İyice göbek bağladık. :|
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
.ötümü bi kaldırsam yapıcamda.. ohohoh :D
Oy asdasdsad yarıldım hacı ya :)) Evde koşu bandı, twister, bisiklet, mekik aleti dumbbell hepsi var yeminle fişe bile takmıyorum üşeniyorum :)) -
UzatmaNaciye bunu yazdı:
tamam güzelde aşk acısınını gecirir mi yada unutturur mu bunu söyle
-----------------------------aşk acısını hiç birşey geçirmez
-
casey bunu yazdı:
Ben koşu yapıyordum yorulunca sıgara içiyordum sonra yine koşuyordum ben bu mantıkla bi s.k yapamam.
----------------------------- -
UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------2-3 saat hiç durmadan orta tempo koşarsan geçirir yada çok yüksek tempoda 10 dk yeter bence en azıdnan benimkinde eskiden etkili idi.:D şimdi tekrar başlıyorum koşmaya falan
-
UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------1 buçuk saat araba it kız verecem dese takmazsın, öldüm amk.
-
Fitness yapmak isteyenler bizim salona gelebilir:D Esenler Atlas spor, aylık tek kişi 75 grup olarak gelirseniz fiyatlar düşüyor, florya max sport club. Burası biraz daha tuzlu, zengin yeri nede olsa:D aylık tek kişi 200 tl özel ders 450 tl. www.atlasspormerkezi.com www.maxsportclubs.com. Tahribat olarak topluca kayit olun kişi başı 50 den yapalım:D
-
Kafayı güzel yapmadıktan sonra ne yaparsa yapsın hepsi boş,
-
casey bunu yazdı:
Ben koşu yapıyordum yorulunca sıgara içiyordum sonra yine koşuyordum ben bu mantıkla bi s.k yapamam.
-----------------------------nihahahaha :D benim bir üst modelimsin hocam helal :D:D:D
ben daha ileri gittim. kosmayi planladim. ama ayarladigim $ortun cepleri yoktu, sigara paketini yanima alamiyacagim icin kosmuyorum... nihahah ... deliyim serrafsizim :D
-
güzel paylaşım