Sporlar, Kilo Verme, Sporcu Takviyeleri, Öneriler, Diyet Listeleri Genel Konu
-
Mx0TBT bunu yazdıMx0TBT bunu yazdı
Body yapıyorum 2 program önereyim.
Gunluk aldığınız besin bilgisi ve toteldeki kalori vs fatsecret.apk
Kendi kisisel body programınız ve hareketlerin gif videoları vucut fitnes building apk
https://play.google.com/store/apps/details?id=softin.my.fast.fitness
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fatsecret.android
hacılar fatsecret dan daha iyisi myfitnespal var runtastic bütün uygulamaları ayrıca pacer felarda entegre edilebiliyor alacağınız kaloriden otomatik yaptığınız sporlar düşülüyo
-
HeLLB0y bunu yazdı
Bende 57 kiloyum yaşım 24 :)) günün 10 saati çalışıyorum garsonluk yapıyorum önceleri çok kilo alıyordum 3 sene öncesi felan ama kebapcida idim o sıralar sanırım o yüzden çok kilo aliyodum suan tığ gibiyim kilo alamıyorum ne kadar çok yesemde yok yani eriyip gidiyor birazda fazla hareketliyim sanırım bu yüzden alamıyorum..bana da varsa bir tavsiyeniz güzel olur kilo almalıyım biraz :)
Adam bizimle taşşak geçiyor :)
-
12 Kg verdim an itibariyle. Doktora mokotra da gitmedim.
6-7 sene once 50 Kg vermistim yine kendim doktora gitmeden.
Vucudunuzu taniyin once. Sonrasi kolay.
Birde asil mesele gercekten isteyip vazgecmemek. O "su icsem yariyor" diyenlere de inanmayin bos laf... Bogazdan kesince iniyor kilolar
-
dhmm bunu yazdı
Birde asil mesele gercekten isteyip vazgecmemek. O "su icsem yariyor" diyenlere de inanmayin bos laf... Bogazdan kesince iniyor kilolar
doktora gitmenin amacı ben zayıflayamıyorum zayıflat değil de daha çok "hastalığım var mı? hormon seviyelerim normal mi?" gibi soruların cevabı olmalı. kilo verirsin tamam ama sağlığını da kaybetmemek gerekir
-
DJ_Alper bunu yazdıAtakan bunu yazdımataramasuko bunu yazdıAtakan bunu yazdı
3 sene önce 120 kilodan 77 kiloya düşmüştüm sonra sınav zamanı derken 118kg kadar çıktım şimdide 95 civarıyım , konu aslında psikoloji
Her dert anında sıkıntıda yemek yersen düşünmezsen kilo alıyorsun
Ama dikkat edersen zaten olman gereken kiloda oluyorsun
nasıl oluyo hocam 77 olmak? yüz hatların falan nasıl olmuştu?
siteye koydumda baya büyük çıktı sayfada böyle bakarsın işte hocam aşırı bir değişme oldu
benim şuan 95 civarı gene bir değişme var ama 77 halim kadar değil
fotoda 83 zaten 77 iken 32 bedendim fotoda 34 beden
Annen baban bile seni tanımaz la
abi zayıfken yakışıklıymışsın diğeri bildiğin bilişimci yada 657 tipi
şuanda da o tipe doğru tekrar gidiyorum 95 civarıyım 10kg kaldı 36 bedene indim tsörtte L
Spor programı ve yemek programımı söyle anlatıyım da bilgilendirme olsun
Sabah klasik 1 yumurta az peynir 2 zeytin domates salatalık 1 kepek ekmek çay olarak
öğle yemeğide, o gün olan proteinli seyler tavuk ağırlıklı yanında mutlaka yoğurt oluyordu
akşam yemeğide pirinç pilavı karbonhidrattan uzak durup yemekte olabileceğinde az yemeye çalışıyordum
akşam yemeğinde 2-3 saat sonra spora gidip gelince bir bardak yarım yağlı süt ile yarım muz yiyordum
spor programı olarakta
klasik fitness programı 4 günlük zaten her yerde var arkadaşlarda atmış
fitness yanında önden 10dk koşu bandı 10dk eliptik bisiklet yapıyordum
fitness ten sonra 20-30 dk koşu bandı ama koşu bantları iyi olması gerek eğer adi ise 10 dk yapın dize yük bindirmeyin boşuna
20dk da eliptik bisiklet yapıyordum
bunları HIIT seklinde kalp ritmini arttırıp azaltıp daha çok yağ yakımını şağlamak için yapıyordum
ama diyelimki 110 kg sunuz koşmayın dize kalbe her seye yazık
ama 90 kg altında iseniz iştediğini yapıp zorlayabilirsiniz
zaten ilk 2 hafta sonrası vucut alışıyor ve size beklediğinizden daha iyi cevap veriyor
ama önemli olan hedef ve istiklal
-
mataramasuko bunu yazdıdhmm bunu yazdı
doktora gitmenin amacı ben zayıflayamıyorum zayıflat değil de daha çok "hastalığım var mı? hormon seviyelerim normal mi?" gibi soruların cevabı olmalı. kilo verirsin tamam ama sağlığını da kaybetmemek gerekir
O zmn problem tiroit bezlerinde olabilir hocam. Endokrinologa gorunmek gerek o durumda
-
Olay ne bogazi kesmek, ne de sik sik az az yemek... Daha baska.
Ben 21.4 kilo verdim.
-
Kilo problemi olanlar kesinlikle ekmeği kessin yemekleri ekmeksiz yiyin , kırmızı et yerine balık yiyin , bol yeşillik ve meyve yiyin bulgur pirinç makarna gibi hamur işi şeylerden kaçın , yağsız besinler tercih edin.
Şeker tüketimini ya minimuma indirin ya da sıfırlayın(kola ve türevleri/şekersiz çay kahve vb...)
Sabah 8 de işbaşı mı yapacan kendini ayarla 40+dk temiz havada hafif tempo koş eve gel duşunu al ekmeksiz yuvarla bişiler elmanı indir mideye git işe.
-
esinti bunu yazdıHeLLB0y bunu yazdı
Bende 57 kiloyum yaşım 24 :)) günün 10 saati çalışıyorum garsonluk yapıyorum önceleri çok kilo alıyordum 3 sene öncesi felan ama kebapcida idim o sıralar sanırım o yüzden çok kilo aliyodum suan tığ gibiyim kilo alamıyorum ne kadar çok yesemde yok yani eriyip gidiyor birazda fazla hareketliyim sanırım bu yüzden alamıyorum..bana da varsa bir tavsiyeniz güzel olur kilo almalıyım biraz :)
Adam bizimle taşşak geçiyor :)
Aslında almakta birsey yok gibi ama alınca da vermesi çok zor oluyor göbek bir şişiyor zaten onu eritmek için uğraş dur sonra :)) 3 4 kilo aldım mi is tamamdır kasinmiyim durduk yere :))
-
L kartinin artık pek işe yaramadığını düşünüyorum biraz da canlılık felan lazım bana
önerdiler bu işi yapanlar fikri olan varmı ürün içeriği güzel gibi c4 vs gibi değil ama başlangıç için nasıldır?
futbol bisiklet bodybuidling fitnes kilo vermek boks kickboks kilo almak öneriler