folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sporun Sağlığımıza Olumsuz Etkileri...(Ödev)

Sporun Sağlığımıza Olumsuz Etkileri...(Ödev)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:
    -----------------------------

sporun faydaları oldugu kadar elbette zararlarıda mevzuttur bunlari şöyle özetliyebiliriz.

Normal insanlardan daha çok yemek yersin , kendini zinde ve uyanık hissedersin buda her işe ben koşarim her işi yaparim demene sebeb olur zaman kaybın olur :)

Spor yapınca yorgun düşersin sex yapamazsın , formda oldugun günler hariç.

spor'u birakan insan çok çabuk çöker , ama hiç yapmayan kadar çökmez.

Normal insanların organlarinin iki veya üç katı seninkisi çalişir. buda daha çabuk ömür tüketmene sebeb oluyor.

mesala A şahsı , merdiveni 2 dakikada çıkarken sen 2-saniyede çıkıyorsun çok hızlıyım dersin ama bilmezsin ki onun harcadigi enerjinin ve direncin %100'ünü harciyor ve daha çok çalişiyor organlarin buda ömürü kısaltiyor.

spor ömrü kısaltırmı yav saçmalamayın :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

mehmetcan bunu yazdı:

sporun faydaları oldugu kadar elbette zararlarıda mevzuttur bunlari şöyle özetliyebiliriz.

Normal insanlardan daha çok yemek yersin , kendini zinde ve uyanık hissedersin buda her işe ben koşarim her işi yaparim demene sebeb olur zaman kaybın olur :)

Spor yapınca yorgun düşersin sex yapamazsın , formda oldugun günler hariç.

spor'u birakan insan çok çabuk çöker , ama hiç yapmayan kadar çökmez.

Normal insanların organlarinin iki veya üç katı seninkisi çalişir. buda daha çabuk ömür tüketmene sebeb oluyor.

mesala A şahsı , merdiveni 2 dakikada çıkarken sen 2-saniyede çıkıyorsun çok hızlıyım dersin ama bilmezsin ki onun harcadigi enerjinin ve direncin %100'ünü harciyor ve daha çok çalişiyor organlarin buda ömürü kısaltiyor.

spor ömrü kısaltırmı yav saçmalamayın :D

=) Bingo bir yaşıma daha girdim =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Spor hastalıkları sporcu hastalıkları olarak aratırsanı birşeyler bulabilirsiniz belki...

Mesela tenisçi dirseği

Boksör kafası

Vezir parmağı

Dilber dudağı...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Dikkatsiz ve kontrolsüz yapıldığı zaman beyne giden damarlarda büyümeye yol açabiliyordu yada kalp büyümesine.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

bencede " Yoktur " yaz ver

sanki ülkemizi geri taşımak için atılan ufak adımlardan biri gibi göründü bözüme bu (ciddiyim)

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

zararlı spor dallarından bahset; amerikan futbolu, box, karete, spor toto süper lig... bunlar akıllara zarar.  hele ki ülkemizde yetişen kasap futbolculardan da örnek ver. servet çetin, gökhan zan, bilica gibi...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

Spor hastalıkları sporcu hastalıkları olarak aratırsanı birşeyler bulabilirsiniz belki...

Mesela tenisçi dirseği

Boksör kafası

Vezir parmağı

Dilber dudağı...

evet harika bak maçta ölen boksörler var mesela futbolcularda genelde menüsküs oluyor falan.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 6513 Toplam Mesaj: 28