Spotify ( Müzik Şeysi)
-
hsyN bunu yazdı
bu sınırsız internetlerde hız 1mbit'e düşünce online müzik dinlerken sıkıntı oluyo mu?
Hayır olmuyor ben eskiden öyle kullanıyordum. Kamu 1gb sınırsız vardı bende. 1 gb hemen biterdi bende açardım müziği gece yatarken sabaha kadar çalardı :D Özellikle tunein radio da çok işe yarıyor 1mbit internet.
qoqo tarafından 20/May/15 01:10 tarihinde düzenlenmiştir -
internette harcadığım en işe yarar 10 lira bu uygulamaya gidiyor. cracklisini arayanlara duyurulur. :)
-
Buremba bunu yazdı
internette harcadığım en işe yarar 10 lira bu uygulamaya gidiyor. cracklisini arayanlara duyurulur. :)
10 lira mı? bi kere mi verdin? bende neden 12.95 frank her ay diyor acaba?

bu arada kampanyalar var mı bilmiyorum ama burada mesela bazı gsm firmaları spotify i ücretsiz yapıyorlar yani kotadan düşmüyor.
unbalanced tarafından 20/May/15 01:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende kullanıyorum. Finansbank enpara ile aylık 5 TL.
Crackli olanlar çevrimdışı olarak çalışmıyor. Bu kötü.
Bence en güzel özelliği çevrimdışı müzik dinlemek.
-
listeleri download edip mp3 olarak saklayabiliyor muyuz?
ya da premium kullanırken offline kaydettiğim şarkıları, premiumdan çıkınca dinlemeye devam edebiliyor muyum?
-
Kaan bunu yazdı
listeleri download edip mp3 olarak saklayabiliyor muyuz?
ya da premium kullanırken offline kaydettiğim şarkıları, premiumdan çıkınca dinlemeye devam edebiliyor muyum?
Evet, download edip telefonun hafızasında saklıyor, internet kotan gitmeden muzik dinleyebiliyorsun. Tabi bu dediklerim premium üye olursan oluyor.
Premium kullanırken offline kaydettiğin şarkıları premium'dan çıkınca dinleyebiliyorsun ama bi süre :)
o da şöyle oluyor. Her 40 günde 1 sanırım çevrimiçi olmak zorundasın, üyeliğin bitmeden önce son bi çevrimiçi, çevrimdışı yap, sonra muziklerini dinlemeye devam et. Ben geçen kartta para yoktu diye 3-4 gün öyle takıldım. Bi sorun olmadı.
-
heza bunu yazdı
Madem yeni gördün al buda benden olsun;
Spotify Music - VER. 2.6.0.813
Hacks:
1. Unlimited skips
2. Unlock repeating
3. Unlock shuffling
4. Unlock seeking
5. Unlock track selection
6. Bypass ads (untested)
https://userscloud.com/3u6v66bkuckb
veya
https://mega.co.nz/#!awwkhRzQ!ZiZqG3dvX3MOt1P-CMhnDB5KAdngo4U3U6nYuG1ky7w
Çevrimdışı özelliği çalışmıyor bilginize.
Edit: Kaynak: http://www.alphagamers.net/threads/spotify-music-ver-2-6-0-813.19468/
Crackeleyen adam bu. Yeni versiyon çıktığında yeni konu açıyor.
sorunsuz çalışıyor. reklam çıkmıyor şarkıları direk atlayabiliyorsunuz yada istediğiniz parçayı açabiliyorsunuz.
yalnız download için bi uygulama filan yok mu ? kaliteli çünkü oradaki mp3'ler savetify varmış ama patlamış çalışan bişi bulamadım.
edit: spotydll adlı programı kurdum şimdi iş görüyor indiriyorum listemi. oyunlarda lazım oluyor arkada spotify çalışınca ping giriyor filan müzik dinleyemez olduk.
Kreyzi tarafından 02/Haz/15 17:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Türkiye'de aylık 10 tl. Hatta Spotify'ın en ucuz olduğu ülkelerden biri :)
vurun dibine daha 10 tl iken :D
-
deja-vu bunu yazdı
Türkiye'de aylık 10 tl. Hatta Spotify'ın en ucuz olduğu ülkelerden biri :)
vurun dibine daha 10 tl iken :D
Enparayla 5 liraya geliyo aylik. Aile hesabi acarsaniz daha ucuza geliyo
-
Download için yapacak bir şey yok. Zira uygulama kendi sunucularına bağlanıp bilgi doğrulaması yapıyor.