Spotify 0,99 TL Karşılığında 3 Aylık Premium
-
Enparanin kampanyasi devam ediyor ancak sitesinde spotify yazmiyor. Bende arayip sordum, kampanya devam ediyor ancak karşı firma ismini sitemizde yer almasini istemediği için adi kaldirildi dediler.
Premium iken cevrimdisi senkronize edilen parça ve albümler premium süresi bitince dinlenebiliyor mu?
-
heza bunu yazdı
Enparanin kampanyasi devam ediyor ancak sitesinde spotify yazmiyor. Bende arayip sordum, kampanya devam ediyor ancak karşı firma ismini sitemizde yer almasini istemediği için adi kaldirildi dediler.
Premium iken cevrimdisi senkronize edilen parça ve albümler premium süresi bitince dinlenebiliyor mu?
dinlenemiyor diye biliyorum
-
heza bunu yazdı
senkronize halde telefonda tablette bilgisayarda (artık hangi aygıta indirdiysen) duruyor ancak çevrimdışı çalmak istediğin zaman premium almaya zorluyor ama işin güzel yanı cihazındaki spotify verilerini sıfırlamadıysan 10 ay sonra bile premium alsan o dosyaları kullanabiliyorsun tekrardan.
-
Eğer 3 aydan sonra 10₺ vermek istemezseniz iptal etmeyi unutmayın. Otomatik olarak kartınızdan çeker.
-
Prometheus bunu yazdı
aldım ben de. açıkçası çok da ne işe yaradığını bilmiyorum ama beleşçilik içgüdüsü.
(vuymayın abiley)
hocam çok güzel bir müzik uygulaması, içeriği çok geniş hemen hemen her şarkı var. Kendi listeni, çalma listesi vb oluşturabiliyon..
Ben crackli sürüm buldum çok güzel, para vermemiştim, güncelleme de istemiyor, çok memnunum..
-
haber için teşekkürler. gerçekten başarılıymış premium üyelik. ses kalitesi ciddi anlamda farkediyor.
alibaba tarafından 27/Kas/15 16:43 tarihinde düzenlenmiştir -
tolgasen bunu yazdı
Enpara ile alanlar 50 kuruşa alıyor. :)
Hocam yolda birine 50 Kuruş ver lan tirrek de bari de bedavaya getir.. :)
Enpara demiş ya :D
-
stockholm8 bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
aldım ben de. açıkçası çok da ne işe yaradığını bilmiyorum ama beleşçilik içgüdüsü.
(vuymayın abiley)
hocam çok güzel bir müzik uygulaması, içeriği çok geniş hemen hemen her şarkı var. Kendi listeni, çalma listesi vb oluşturabiliyon..
Ben crackli sürüm buldum çok güzel, para vermemiştim, güncelleme de istemiyor, çok memnunum..
Reis biz nasıl bulabiliriz:)
-
3 aylık aldım biraz önce ama ben 3 ay sonra iptal ettirmeyi unutabilirim, şuanda iptal ettirmek istersem komple iptal mı ediyor? Yoksa aldığım 3 aylık kullanım hakkını kullandırmaya devam mı ediyor acaba?
-
twilight_flame bunu yazdı
3 aylık aldım biraz önce ama ben 3 ay sonra iptal ettirmeyi unutabilirim, şuanda iptal ettirmek istersem komple iptal mı ediyor? Yoksa aldığım 3 aylık kullanım hakkını kullandırmaya devam mı ediyor acaba?
İptal et hocam bende satın aldıktan sonra iptal ettim. 27.02.2016 tarihine kadar pre kullanbilirsiniz yazıyor