Spotify Aile Üyeliği
-
Cesnist bunu yazdımkyb bunu yazdı
Yeni konu açmayayım :
GPS ile adres doğrulamaya geçiyorlar.
Haydaooo :( kötü oldu bu
saçmalık ablam Türkiye'nin bir ucunda ben bir ucunda. Aile değil miyiz yani ?
-
livane bunu yazdıCesnist bunu yazdımkyb bunu yazdı
Yeni konu açmayayım :

-
mkyb bunu yazdılivane bunu yazdıCesnist bunu yazdımkyb bunu yazdı
Yeni konu açmayayım :

çakallara bak.. Adrese kadar girmişler.
-
Mevcut aile üyeliği içini Sokak adı vs. belirtmek yetiyor.
Yeni sistemde ise GPS'e geçeceklermiş... Komiktir.
Koskoca Spotify'ın Fake GPS yazılımlarından haberinin olmaması ilginç.
Android'in geliştirici seçeneklerinde bile "Sahte konumlara izin ver" seçeneği bulunuyor, 2019'dayız gençler.
GPS aşılamayacak son şey.
Doğrulama anında GPS ile arkadaşlarınızla aynı binaya ışınlanıyorsunuz, doğrulama bitince devam.
Bu işlem 15 saniye alır. Ayda 1 kez yapsalar bile senede kaç dakika sürer ki? Böyle bir paket sunuyorsan, sal bi insanları. Aylık 6 kişi için 21₺ kurtarıyor demek ki ibneler, neyi zorluyorsunuz. Kurtarıyorsa salın milleti kullansınlar. Kurtarmıyorsa ailelere nasıl satıyorsunuz?
Saçmalık içinde saçmalık.
Th3Ultra tarafından 18/Eyl/19 00:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Adam İstanbul'da yaşıyor kardeşi Kars'ta öğretmen. Bu ikisinin de kendilerine ait evleri var diyelim. Bunlar aile olmuyor mu ? İlla bir evde toplanmaları mi gerekiyor ?
-
O zaman "family" kelimesinin anlamini bilmiyor spoticik..
Ya da ismnini degisecekler onun artik...
Sacma Yani.
Bu arada bilmem haberiniz var mi yillar once Bruce Willis apple librarisiny kizina devretmeye calisiyor, hatta Ben oldukden sonra kizima kalsin diye biseyler talep ediyor ve cevap ne biliyormusuniz ? Hayir ! Yapamazsin !
Sanirim dava acti herif, sonucu bilmiyorum takip etmedim sonrasini
-
Th3Ultra bunu yazdı
Mevcut aile üyeliği içini Sokak adı vs. belirtmek yetiyor.
Yeni sistemde ise GPS'e geçeceklermiş... Komiktir.
Koskoca Spotify'ın Fake GPS yazılımlarından haberinin olmaması ilginç.
Android'in geliştirici seçeneklerinde bile "Sahte konumlara izin ver" seçeneği bulunuyor, 2019'dayız gençler.
GPS aşılamayacak son şey.
Doğrulama anında GPS ile arkadaşlarınızla aynı binaya ışınlanıyorsunuz, doğrulama bitince devam.
Bu işlem 15 saniye alır. Ayda 1 kez yapsalar bile senede kaç dakika sürer ki? Böyle bir paket sunuyorsan, sal bi insanları. Aylık 6 kişi için 21₺ kurtarıyor demek ki ibneler, neyi zorluyorsunuz. Kurtarıyorsa salın milleti kullansınlar. Kurtarmıyorsa ailelere nasıl satıyorsunuz?
Saçmalık içinde saçmalık.
Belli aralıklarla arka planda kendisi konum takibi yapıyor. 7/24 sahte konum uygulaması açık mı gezeceksin ? Senin aklına geleni milyon dolarlık firmanın düşümemediği düşünnmedin umarım ?
Adamların aile üyeliği mantığında aynı evde yaşamak var.
Spotify paraya doydu. Kasmak anlamsız. Deezer crackli APK kurup geçin. Onda şarkıları indirip internetsiz açmada mevcut.
-
garga bunu yazdı
O zaman "family" kelimesinin anlamini bilmiyor spoticik..
Ya da ismnini degisecekler onun artik...
Sacma Yani.
Bu arada bilmem haberiniz var mi yillar once Bruce Willis apple librarisiny kizina devretmeye calisiyor, hatta Ben oldukden sonra kizima kalsin diye biseyler talep ediyor ve cevap ne biliyormusuniz ? Hayir ! Yapamazsin !
Sanirim dava acti herif, sonucu bilmiyorum takip etmedim sonrasini
Bu tip platformlarda içerikleri ömrünüz boyu kiralama hakkınız oluyor. İçerik sizin olmuyor. Steam'de aynı şekilde. Satın almıyorsunuz kiralıyorsunuz.