Spotify Premium Almalı Mı?
-
free kullanıyorsan spotify'ı ve hoşuna gidiyorsa premium tabi alman lazım, fiyatı da öyle çok yüksek bişey değil zaten, yüksek geliyorsa da 3-5 kişiyle aile paketini kullanıp baya bi ucuza mal edebilirsin. iphone için özellikle hayat kurtarıcı oluyor vallah.
-
Fizy den şaşmam
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Fizy den şaşmam
Fizy mi ? Tamam ücretsiz eyvallahta abartmayın yani. Spotify'ın kesip attığı tırnak olamaz. Gerek arşiv gerekte kalite konusunda. Fizy'nin Youtube'taki videoların indirilip mp3 haline getirilmiş gibi bir ses kalitesi var.
-
Bu alanda en iyisi diyeiblirim :) 1 yıl felan kullandım son kuruşuna kadar hak ediyor gerçi şu an cracklisini kullanıyorum onuda öneririm :D
-
Khan23 bunu yazdı
Bu alanda en iyisi diyeiblirim :) 1 yıl felan kullandım son kuruşuna kadar hak ediyor gerçi şu an cracklisini kullanıyorum onuda öneririm :D
Crackli olanda indirme yok sadece dinleme var. Uygulamanın olayı indirme zaten. Deezer'ın cracklisi öyle değil ama indirme mevcut.
-
Khan23 bunu yazdı
Hocam reklamsız olan .apk linki var mı elinde?