Spotify Resmi Olarak Türkiye'de!
-
güzel programa benziyo. Fakat bunun özelliği neki ? Müzik türünü seçioz kafasına göremi çalıyor ?
-
manhyak bunu yazdı
güzel programa benziyo. Fakat bunun özelliği neki ? Müzik türünü seçioz kafasına göremi çalıyor ?
hocam o da var ayrıa mesela sevdin bi şarkı hatta 5-10 şarkı dinledin diyosunki aynısından bul diyosun o da türüne göre sana buluyor
açıkcası hacılar fizy bunun kat kat güzelini yapıyor hem de program+üyelik vs istemiyor çok da hoş oluyor yani kelime bazlı bile mood oluşturabiliyor. Mesela kalp kırıldığında diye kelime yazıyorsun ona göre parçalar çalıyo hem de free (ONEMINUTE haberin olsun :D )
-
yerli parçaları açamıyorum mına
-
KaRaKuLe bunu yazdımanhyak bunu yazdı
hocam o da var ayrıa mesela sevdin bi şarkı hatta 5-10 şarkı dinledin diyosunki aynısından bul diyosun o da türüne göre sana buluyor
açıkcası hacılar fizy bunun kat kat güzelini yapıyor hem de program+üyelik vs istemiyor çok da hoş oluyor yani kelime bazlı bile mood oluşturabiliyor. Mesela kalp kırıldığında diye kelime yazıyorsun ona göre parçalar çalıyo hem de free (ONEMINUTE haberin olsun :D )
fizy bu kadar kaliteli degil. bu kadar efektif ve hızlı da degil.. en önemli sebepleri bu.
yabancı arsivler olarak inanilmaz..
mesela ufak bi tip vereyim: arama bölümüne years 2009 yazarsan o senenin en çok dinlenen şarkıları cıkar
2009-2011 dersen o 2 seneye ait en cok dinlenen sarkılar cıkar..
en son daft punk'da ki abilerimiz playlistlerini yapip paylastilar. böyle güzel seyleri de var..
bi albüm itunes da satisa girdikten 3 dakika sonra da spotify da launch ediliyor.
kendi özel sessinoları oluyor live olarak dinliyorsun..
-
gift card ile aylık 25 lira ödüyordum ben buna lan. süper oldu bu.
-
nokia music den iyisi daha yapılamadı anlaşılan.
şarkı aralarında reklam çıkıyor bunda, deezer desen o da 30 saniye dinletiyor.
-
ağır pandoracıyım :| ama bununda trye açılması iyi olmuş sağol haber için
FCN tarafından 24/Eyl/13 04:30 tarihinde düzenlenmiştir -
nurk bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdımanhyak bunu yazdı
fizy bu kadar kaliteli degil. bu kadar efektif ve hızlı da degil.. en önemli sebepleri bu.
yabancı arsivler olarak inanilmaz..
mesela ufak bi tip vereyim: arama bölümüne years 2009 yazarsan o senenin en çok dinlenen şarkıları cıkar
2009-2011 dersen o 2 seneye ait en cok dinlenen sarkılar cıkar..
en son daft punk'da ki abilerimiz playlistlerini yapip paylastilar. böyle güzel seyleri de var..
bi albüm itunes da satisa girdikten 3 dakika sonra da spotify da launch ediliyor.
kendi özel sessinoları oluyor live olarak dinliyorsun..
hoca belli ki apayrı birşey senin için müzik olayı, o yüzden sanırım fizy bana yetiyor size iyi dinlemeler :)
-
Deezer Türkiye'de çalışıyor.
Spotify gibi program indirme zorunluluğu da yok, webden çatır çutur dinliyorsunuz.
Facebook hesabınızla bağlarsanız 15 gün premium kullanabiliyorsunuz. Mobilden, webden heryerden erişiminiz oluyor.
Türkçe müzikler var. Türkiye'de anlaşmaları var.
Spotify'a para vermeden önce 15 gün bunu bedava deneyin! Ses kalitesi de 320kbps'leri buluyor.
-
spotify'daki playlist'lerimi deezer'a aktarmayı denemiştim bir ara 1/4'ünü falan bulamadı. müzik kalitesinde de bir fark göremedim, spotify'da ayarlardan en kaliteliyi seçince deezer yanında youtube gibi kalıyor.
ama spotify tr'de bir sürü parça eksikmiş diye duydum dolayısıyla o iş yatar. gift card'a devam şimdilik.