Spotify Üyelik İçin Yerim Var
-
ever arkadaşlar 6 aydır forumdan arkadaşlarla kullandığımız bir aile prem. üyeliğimiz vardı, 1 mayıs itibari ile tekrar yenileyeceğiz, grupdan bir arkadaş ben artık kullanmıcam dedi o yüzden 6 aylık yeni üyelik için bir kişilik yerim var, 1 mayısdan 1 kasıma kadar spotify üyeliği sadece 21TL, katılmak isteyen ilk arkadaşı gruba alıcam, katılamayan arkadaşlar bu başlıkdan kendi aralarında tekrar grup kurabilirler. PM bekliyorum
EDİT: an itibari ile 3 kişilik yerim var gençler, arkadaşlaınız flnda olabilir, 6 boyunca bir sefer ödeme yapıyorsunuz oda 21TL sonra kasım ayına kadar prem.
EDİT2: premim faydası istediğin çalma listesini cihazınıza indirip internet olmadan kullanabiliyorsunuz... daha nedim :D
EdepsizPenguen tarafından 29/Nis/17 09:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaşim için yer alabilir miyim
-
PM atan, yda biraz kapitalist olucak ama ilk ücreti gönderebilene vericem gibi :)
-
Bende bedava gencler :)
-
@NoToLeRaNcE ulaşabilecek varmı bende numarası yok, üyelik devamı için mesaj attımdı, 14 martdan beri foruma girmiyor görünüyor.
eğer ulaşamazsam onun yerine bi kişilik yerim var
-
pm attım babaeren
-
Hesap no ativer hocam, enparaysa yapayım ödemeni
-
Müridler 3 kşilik yerim var, sınırsız müzik keyfi için 6 aylık ücreti 21TL 1 mayısdan itibaren, hala üyelik arıyor olan varsa bana ulaşsın lütfen..
-
up plshadi son 2 gün 2 kişilik yer. varr
-
daha önce spotify kullanmadım , ama geçen ki bi konuda arkadaşların dedikleri çok ilgimi çekti.
iban ad soyad yollarsan ben göndereyim alayım hocam birini
-
mesaj atıldı, evet barış da gelirse son 1 kişilik yerim kaldı beyler, bu fırsat kaçmaz :D