Spotify Ve Netflix Üyeliği (Aile Grubu)
-
Hocalar merhaba.
caglar99 tarafından 08/Nis/22 00:00 tarihinde düzenlenmiştir
Daha önce netflix ve youtube ortaklıkları yaptım birçok defa. Gelenler gidenler oldu.
@gamahawk hocam hem netflix hemde youtube aile grubunda var.
1- Şimdi 6 kişilik spotify aile üyeliği yapmayı düşünüyorum.
Aylık 5 tl'ye geliyor. 1 yıllık (60 tl) olacak şekilde yararlanmak isteyen varsa buradan belirtsinler lütfen.
2- Netflix grubumuz var. 1 kişi çıktı. kullandığı kadarı parasını aldım. Geri kalanını iade ettim.
1 kişilik yerim var ve 4 aylık ödeme alacağım.
4 ay sonunda ne olacağı konusunda tekrar iletişime geçeriz.
13,75 tl x 4 ay = 55 TL yapıyor.
Ayrıca üyeliklerin genellikle 3 ay'da 1 şifresini değiştirip diğer ortaklara bildiririm. Güvenlik açısından. Başkasının bilgisayarında şifreyi girmişsinizdir, silmemişsinizdir vs vs durumları için.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Spotify Üyeleri :
1- @emuxa (Katıldı)
2- @Origami (katıldı)
3- @kafkavari (katıldı)
4- @makets (katıldı)
5- Forum dışı katılım.
SPOTIFY ALIMI BİTMİŞTİR. TEŞEKKÜR EDERİM.
netflix 4. :
@amare (4. olarak katıldı)
NETFLİX ALIMI BİTMİŞTİR. TEŞEKKÜR EDERİM. -
Sportif için yazabilirsin şifremi değiştirme yalnız
-
Netflix ortak olabilirim
-
taekwondo bunu yazdı
Sportif için yazabilirsin şifremi değiştirme yalnız
Genellikle 3 ay da 1 güvenlik amacı ile şifre değiştirme haricinde şifre değişimi olmaz hocam. O şifre değişiminde de size değiştirdim diye mesaj atıyorum. ÖM gönderdim.
tosun bunu yazdıNetflix ortak olabilirim
ÖM gönderdim hocam.
-
hocam bu iş nasıl oluyor yıllığa girebilirim ben spotifaya de şifre değişikliği filan tam anlyamadım murat gilin damında atlayamadım :/ kafa böyle şuan
-
emuxa bunu yazdı
hocam bu iş nasıl oluyor yıllığa girebilirim ben spotifaya de şifre değişikliği filan tam anlyamadım murat gilin damında atlayamadım :/ kafa böyle şuan
Daha önceden bazı ortaklıklarda bazı arkadaşlar çakallık yapıp , ortak aile hesaplarını başkalarına satarak para kazanmaya çalıştılar. Bende artık 2 ya da 3 ayda bir şifre değiştiriyorum ki o çakallardan gelirse eğer para kazanmasını engellemek amaçlı. kendimce almış olduğum bir önlem. Şifre değiştirme olayı bu.
-
Netflix ve youtube alabılırm bende
-
-
AslanAmca bunu yazdı
Netflix için ÖM yolladım hocam.
-
caglar99 bunu yazdıemuxa bunu yazdı
Daha önceden bazı ortaklıklarda bazı arkadaşlar çakallık yapıp , ortak aile hesaplarını başkalarına satarak para kazanmaya çalıştılar. Bende artık 2 ya da 3 ayda bir şifre değiştiriyorum ki o çakallardan gelirse eğer para kazanmasını engellemek amaçlı. kendimce almış olduğum bir önlem. Şifre değiştirme olayı bu.
buradan birileri ise ifşa et de bilelim bro.
-
caglar99 bunu yazdıemuxa bunu yazdı
benim için sıkıntı yok 1 yıllığına girdim :) @panxer çekinme gel sen de :)