Spy Ear Casus Kulaklık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bak şimdi bende meraklandım.Gerçekden kullanan ve memnun kalan var mı ?

Cradle sesler karışık diyor.Eğer öleyse almıyacam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

5 para etmez bir alet.İlk çıktığında 3 sene evvel Amedya.com'dan almıştım..Uzaktaki sesleri falan algıladığı yok..

Tam olarak şöyle bir şey; Normalde fısıltıyı duyabiliyorsun çıplak kulakla,bu aleti takınca,gene fısıltıyı duyabiliyorsun ama gene fısıltı halinde : )

Ha bi de dangalaklar bel klipsi yapmışlar,yürürken takıyım falan demeyin,bele takınca es kasa kazağın tişörtün elin ayağın deydi alete,gacaaart diye bir ses kulağın zarına tecavüz ediyor..

Eğer gerçekten profesyonel anlamda bir şey bakıyorsanız,Amedya.com da daha iyi ürünler var 

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek
    4-5 sene evvel bi arkadaş almıştı aldım 1 gün kullanayım dedim. beş para etmiyor. çok uğultulu karman çorman sesler geliyor. Benim kulaklarım ondan iyi duyuyor :)

west[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

35ygt45 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam düzgün konuş.Sen alternatifini yapta ondan alalım...

anlamadın galıba 50 metre neymıs ya

bızım ıkı ust kata yenı evlı cıft tasındı bı tane alıyım o zaman:D

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    jezreel bunu yazdı:

Devre şeması

Aradığın Mikrofon: Electret Mic http://en.wikipedia.org/wiki/Electret_microphone

Bu adamda electret mic yerine phototransistor takarak ilginç bir proje yapmış

"http://mehmetkopru.com/laser.htm"

hocam bu proje gecenlerde Abbas güclünün yaptığı türk mucidler die bi programda izmirden liseli bi kız yapmıştı kendi projem die cıkmıştı demek calıntıymış:D

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    bi karar verin ya yarıyo mu yaramıyo mu? yarıyosa bile 50 metre olmaz, atma sende 50 metre dediğin az mesafe mi ya
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

hocam şimdi tam olarak bu cihaz ne işi yarıyor ha biliyorum dinleme cihazı gibi bir şey 50 mt menzili var diyorsun 50 mt ötedeki sesleri alabiliyormu bu cihaz

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu aracın duyduğunuz sesleri yükseltmekten başka yaptığı birşey yok. Gürültülü bir ortamda bulunuyorsanız kulağınızda tutamazsınız bile. Dinlemek istediğiniz olay vs... sessiz bir ortamda olmalı. Etrafta tiz ses bulunmamalı. Örneğin dışardaki birinin konuşmasını dinleyeceksiniz ortamda araba gürültüsü varsa motor gürültüsü direkt beyninizin içinde patlıyor. İşitme engellilerin kullandıkları kulak içi cihazların çin malı versiyonu diyebiliriz. Menzil olarak kesin birşey söylemem ama biz şöyle bir deney yaptık sonuç etkileyiciydi. Aleti 3. katta oturan bir arkadaşa verip balkona çıkmasını söyledik. Biz de aşağıdan ona fısıldayarak birşeyler söyledik. Ne söylediysek net bir şekilde duyduğunu söyledi.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kaliteli bir kulak sart , 3-4 yil once hobim.net ten siparis vermistim , cevredeki seslerin db yi yukseltip size aktariyor.Faydali birsey.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek

En iyisi işitme kaybı olanların kullandıkları aletlerden alacaksın tak iki kulağa stereo dinle :D

gaipten görüntüler
Toplam Hit: 9867 Toplam Mesaj: 32