Spymafia Hapis Ve Hastaneden Kaçma Modülü
-
manialith bunu yazdı:
-----------------------------hocam 78 hasta var diyor toplam. hepimizi aynı anda salabiliyormusun :D yada sadece beni sal. genel ev satın aldım para sıfırlandı hastaneye düştüm :D aşkta kazanan kumarda kaybediyor:D bir de sanırım crimste blackjack vardı burda da olsa süper olur. ayrıca biraz kasıp okey tavla poker falan da olabilir :D ama blackjack kesin olmalı
-----------------------------
o nasıl oynanıyor bilmniyorum hocam -
hocam bu oyunda başka kullanıcılara para gönderebiliyormuyuz ? gönderiyrsak nasıl ?
-
karizma_18 bunu yazdı:
hocam bu oyunda başka kullanıcılara para gönderebiliyormuyuz ? gönderiyrsak nasıl ?
yok daha mümkün değil olsunmu ki hocam birinin hesabıan girerlerse soyarlar :D -
ercag34 hastanede çıkarırmısın :D
edit : Nikoteen giremiyomuş şuan siteye onuda bi azad etsen :D
-
Şu enerji artışıda bir düzene bağlanırsa iyi olur.
45dk. dır %4. Artış hızlandırılmalı.
Hapis ve hastane süreleride kısaltılırsa oyun akışı sağlanır en azından.
-
tolgasen bunu yazdı:
karizma_18 bunu yazdı:
yok daha mümkün değil olsunmu ki hocam birinin hesabıan girerlerse soyarlar :D
-----------------------------şimdi öle diorsun ama bak birde şu var benm iki hesap var. birinde 0 para var zekalar saygınlıklar falanda sıfır.. ve bu adam nasıl para kazanıcak peki soygunda yapoamıyorum kuvvetler falan sıfır olduğu için...bu adam kendini nasıl geliştirecek onu söle o zaman bakim baha :D
-
aga beni hastaneden bi azad et :D şu para işinide bi daha düşün 1000 çok 500 olsa daha iyi olur :D
-
gene düştüm :DD:D
şu hastaneden çıkma işini 500 e bağlasak olmuyormu :D
-
hastaneden çıkar çıkmaz yine düştük. hocam çok çabuk hastaneye düşüyoruz. ssk hastanesi yapsan bi tane. ssk primlerini yatıranlar orda tedavi olsa daha güzel olur be. bide şurdan çıkartıver beni. falconsi nickli arkadaşta hapiste kaldı onuda azad edersen sevindirik olurum.
-
en lere bakın suiQast_54 :D başa oturdum :D böhöhöhö