folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Spyware Doctor + Antivirus 6.0.0.362 Ve Seriali

Spyware Doctor + Antivirus 6.0.0.362 Ve Seriali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

En iyisinin dışındaki bir yazılımla güvenliğinizi tehlikeye atmayın!

• Dünya çapında uzman ve editörler tarafından, en iyi Anti Casus Yazılım olarak tavsiye edilmiştir.
    • Tüm kullanıcılar için BEDAVA müşteri desteği.
    • Sık gelişmiş güncellemelerle, her zaman korunmanızı sağlar.
    • Her türlü Casus Yazılım ve Reklam Yazılım (Adware) tehditlerini tespit eder, temizler ve engeller.
    • Akıllı otomatik korumayla kullanılması en kolay ürün.
    • % 100 Para İadesi Garantisi.

En İyi Casus yazılım Koruması. Dünya Çapında Milyonlarca Kişi Tarafından Kullanılıyor

Spyware Doctor, 125 milyon kere indirilmiştir; ve her hafta milyonlarca kişi tarafından indirilmektedir. dünyanın her yerinden insanlar PC’lerini casus yazılımlardan, reklam yazılımlarından ve diğer online tehditlerden korumak için Spyware Doctor kullanıyor.

Spyware Doctor, ABD, İngiltere, İsveç, Almanya ve Avustralya da dahil olmak üzere, dünyanın her yerinden önde gelen PC dergileri ve test laboratuarlarından sürekli olarak Editors’ Choice (Editörün Tercihi) ödülleri almaktadır. Buna ek olarak, 2005 yılında Pazar lideri olduktan sonra Spyware Doctor, 2005 yılı sonunda tekrar 2006 yılında prestijli Best of the Year (Yılın En İyi Ürünü) ödülünü almıştır.

Spyware Doctor, PC World, PC Magazine, PC Pro, PC Plus, PC Authority, PC Utilities, PC Advisor, PC Choice, Microdatorn, Computer Bild vePC Answers Dergisi gibi dünyanın önde gelen PC yayınları tarafından en yüksek ödüllere layık görülmeye devam etmektedir.

Not: Bir Anti Casus Yazılımı seçimi yapıyorsanız kanıtlanmış ve PC Magazine, PC World, CNET, PC Pro Magazine, PC Authority, PC Answers gibi dünyanın önde gelen araştırma laboratuarlarından ve güvenilir diğer laboratuarlardan birisinden ödül almış bir yazılımı seçin. Daha da önemlisi, tanınmayan inceleme web sitelerindeki kullanıcı derecelendirmelerini kullanmayın, çünkü bunlar sıklıkla bir satış ortaklığı ağıyla satılan düşük kaliteli, ya da sahte ürünleri satın almanız için sizi yanıltmak amacı gütmektedir.

Her türlü Casus Yazılım tespit eder, temizler ve engeller.

Spyware Doctor’a kıyasla test edilen çok sayıda programın, Casus Yazılımların sadece çok küçük bir miktarını tespit edebildiğini ve çok daha azını tamamen temizleyebildiğini biliyor muydunuz? Ayrıca, bu programların çoğu her şeyden önce kullanıcı bilgisayarlarına casus yazılımların kurulmasına gerçek zamanlı ve etkili bir şekilde engel olamamıştır.

Spyware Doctor, Casus Yazılımla mücadele yeteneklerini sürekli olarak ve günlük bazda geliştiren en ileri güncelleme özelliğine sahiptir. Casus yazılımlar, Anti Casus Yazılım programlarının radarından kaçmak için daha karmaşık hale geldikçe, Spyware Doctor da bir adım önde olmak için bunlara yeni teknolojilerle tepki verir.

Kullanması En kolay

Spyware Doctor, sadece uzmanlar için değil, özellikle insanlar için tasarlanan gelişmiş bir teknolojiye sahiptir. İşte bu nedenle 2005, 2006 ve 2007’de People's Choice (İnsanların Tercihi) Ödülü almıştır. Sınırlı etkileşimle optimal korumayı sağlayacak şekilde, otomatik bir yapılandırmaya sahiptir, dolayısıyla yapmanız gereken tek şey, anında ve sürekli koruma için programı kurmaktan ibarettir.

Spyware Doctor’ın gelişmiş IntelliGuard teknolojisi, kullanıcıları sadece gerçek bir Casus Yazılım tespitinde uyarır. Bu da önemlidir, çünkü her yazılım kurduğunuzda, favorilerinize bir site eklediğinizde, ya da PC ayarlarınızı değiştirdiğinizde anlaşılmaz sorularla karşılaşmamanız gerekir. Bu mesajlar kafa karıştırıcı olabilir ve programların çalışmaması, favorilerin kaybedilmesi, hatta casus yazılımların sisteme kurulmasına izin verilmesi gibi istenmeyen sonuçlara yol açabilir. Biz araştırdık, dolayısıyla sizin araştırmanıza gerek yok.

Spyware Doctor Tam Sürüm Bilgileri

Mevcut Sürüm:6.0.0.362
    Dosya Büyüklüğü:12,996 KB
    İşletim Sistemi:Windows® Vista™ 32-bit, XP ve 2000 için tasarlanmıştır.
    Sürüm Tarihi:21 Temmuz 2008
    Koruma Sağladığı Yazılımlar:Casus Yazılım, Reklam Yazılımı (Adware), Casus Truva Atları (Trojan), Keylogger’lar, Kimlik Hırsızlığı, Korsanlık, İzleme Tehditleri, Sahte Anti Casus Yazılımları, İstenmeyen Yazılımlar, Yemleme (Phishing), Popup’lar ve Kötü Web Siteleri.

Eklentiler:

programın sayfası:

Spyware Doctor paketinde, Site Guard, Email Guard ve Behavior Guard dahil olmak üzere isteğe bağlı ücretsiz eklentiler (plug-in) bulunmaktadır.

http://www.pctools.com/tr/spyware-doctor/ 

kendi kullandıgım setupla kendi kullandıgım serial. şuana kadar bi problem cıkmadı.

not: görüldüğü üzere ~13mb ama kurarken 32mblik antivirus db sini indirmeniz gerek.

ayrıca bi 10-15mb likde imza güncellemeleri, servis güncellemeleri vs var.

buda kendi çektiğim ss,

http://img508.imageshack.us/img508/6376/spywaredoctorpj1.jpg

DOWNLOAD

http://rapidshare.com/files/141524948/SpywareDoctor-A-6.0.0.362-S.rar

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Sağol bro, işime yarıyacak. :)

selam gençlik!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    up :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Programın dili türkçemi?

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Spyware Doctoru hep kullanıyom. Bu 6. versiyon çok fena kasıyo pcyi. Ben kapattım programı ya. 5. versiyonları da kasıyodu ama bunun kadar değil.

sanılanın aksine...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    thecoltfire bunu yazdı:
    -----------------------------

Programın dili türkçemi?

evet Türkçe ve başka diller de var. İlk güncellemede indiriyosun. İşine yaramayacak dil dosyalarındaki çeltikleri kaldırırsın. Sadece Database ile Turkish Language yi indirirsin.

sanılanın aksine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

NighT-7 bunu yazdı:
    Spyware Doctoru hep kullanıyom. Bu 6. versiyon çok fena kasıyo pcyi. Ben kapattım programı ya. 5. versiyonları da kasıyodu ama bunun kadar değil.
    ben anlık koruma olarak kullanmıyorum zaten.

diğer programların bulamadıgını buluyo. (örn,  gecen günkü pws.onlinegames trojani)

başım sıkışınca açıyorum taratıp kapatıyorum. kapatırken bütün işlem ve servisleri kapadıgı için rahatız :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı:

NighT-7 bunu yazdı:
    ben anlık koruma olarak kullanmıyorum zaten.

diğer programların bulamadıgını buluyo. (örn,  gecen günkü pws.onlinegames trojani)

başım sıkışınca açıyorum taratıp kapatıyorum. kapatırken bütün işlem ve servisleri kapadıgı için rahatız :)

evt ben de şu an öyle kullanıyom. Ama dediğim şuydu. 5. seride bu akdar kasmıyodu etkilemiyodu ama bu 6. da çok kasıyo. o yüzden ihtiyacım olduğunda çalıştırıyom ben de. Tabii göreve gelince harika bi program. Kullanırım hep. Kurulurudr pcimde.

sanılanın aksine...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bi antivirüs bu kadar kasar bilgisayarı ama en iiisi diyebilirm

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bi antivirüs bu kadar kasar bilgisayarı ama en iiisi diyebilirm (under abi hariç)  :-*)

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Bakın garanti çözüm

Burayı Tıkla

Burdaki biraz gairp ama indirip neroyla kalıbı yazdır diyeceksin daha sorna pcyi cdden başlatıcan ilerle kur diyicen.Kalıcı çözümler sunuyor :D

Toplam Hit: 2565 Toplam Mesaj: 17