Spyware_Doctor_5.5.0.178. Cracklenmiş Hali
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------bunun wındowsla bırlıkte acılmasını nasıl engellerım ıyı guzel hos programda cok kasıyor kenarda dursun supheye dustumu kullanayım dıyordum ama acılmasını engelleyemıyorum... ıcındede bulamadım yada gozume carpmadı acılısta calıstırmama olayı
not: msconfig demeyın yemedı....
-----------------------------
kasmamasını istiyosan Eş zamanlı koruma var yani OnGuard. Onu kapatabilirsin. Ama yine kasar da eskisi gibi kasmaz. -
night banlı banlı yardımın ıcın sagol benım bıl zaten kesmıyor bırde bunun kasması benı zıvanadan cıkartıyor..... her seferındede kapatmak ısıme gelmıyor... arada babamda oturur bıle o acmaya calısıp kasınca heralde konser donusu bılı camın onunde bulurum gıbıme gelyor....
-
ya nedir bu spyare doctor sevgisi ne işe yarıyor özelliği ve güzelliği nedir ???
-
nod kullanıyordum benım nomal dosyalarıma (legal xp gıbı) sampanya patlatırken vırusler bılde cırıt atar olunca temızle deıgımde vırus bulunamadı derken spydr 5-10 bulunca spydr favorı halıne gelıyor... nod eskısı kalıtesını kouryamaı (BENCE)
yav yokmu su dr nın kendını soktugunu bılen
-
ömer nerden buldun süper işlior araç :D
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------bunun wındowsla bırlıkte acılmasını nasıl engellerım ıyı guzel hos programda cok kasıyor kenarda dursun supheye dustumu kullanayım dıyordum ama acılmasını engelleyemıyorum... ıcındede bulamadım yada gozume carpmadı acılısta calıstırmama olayı
not: msconfig demeyın yemedı....
-----------------------------
hacım program aktifken sağ tıklayıp kapat dediğin zaman pc bir daki acılışında calışmıyor bende öyle kasma konusuna gelince benim donamım özelliklerim düşük olduğundan tarama yapma arzusus duyduğum zaman aktif ediyorum sonra işim bittimi kapatıyorum.. bende öyle olmuyr senin dediğin gibi..