folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Spyware_Doctor_5.5.0.178. Cracklenmiş Hali

Spyware_Doctor_5.5.0.178. Cracklenmiş Hali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------

bunun wındowsla bırlıkte acılmasını nasıl engellerım ıyı guzel hos programda cok kasıyor kenarda dursun supheye dustumu kullanayım dıyordum ama acılmasını engelleyemıyorum... ıcındede bulamadım yada gozume carpmadı acılısta calıstırmama olayı

not: msconfig demeyın yemedı....

kasmamasını istiyosan Eş zamanlı koruma var yani OnGuard. Onu kapatabilirsin. Ama yine kasar da eskisi gibi kasmaz.

sanılanın aksine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    night banlı banlı yardımın ıcın sagol benım bıl zaten kesmıyor bırde bunun kasması benı zıvanadan cıkartıyor..... her seferındede kapatmak ısıme gelmıyor... arada babamda oturur bıle o acmaya calısıp kasınca heralde konser donusu bılı camın onunde bulurum gıbıme gelyor....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    ya nedir bu spyare doctor sevgisi ne işe yarıyor özelliği ve güzelliği nedir ???

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

nod kullanıyordum benım nomal dosyalarıma (legal xp gıbı) sampanya patlatırken vırusler bılde cırıt atar olunca temızle deıgımde vırus bulunamadı derken spydr 5-10 bulunca spydr favorı halıne gelıyor... nod eskısı kalıtesını kouryamaı (BENCE)

yav yokmu su dr nın kendını soktugunu bılen

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ömer nerden buldun süper işlior araç :D

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:

bunun wındowsla bırlıkte acılmasını nasıl engellerım ıyı guzel hos programda cok kasıyor kenarda dursun supheye dustumu kullanayım dıyordum ama acılmasını engelleyemıyorum... ıcındede bulamadım yada gozume carpmadı acılısta calıstırmama olayı

not: msconfig demeyın yemedı....

hacım program aktifken sağ tıklayıp kapat dediğin zaman pc bir daki acılışında calışmıyor bende öyle kasma konusuna gelince benim donamım özelliklerim düşük olduğundan tarama yapma arzusus duyduğum zaman aktif ediyorum sonra işim bittimi kapatıyorum..  bende öyle olmuyr senin dediğin gibi..
Toplam Hit: 1909 Toplam Mesaj: 17