SQL SERVER 2012 Kurulum Hatası
-
devamı var hocam onun Y... demiş ya..
-
unbalanced bunu yazdı
devamı var hocam onun Y... demiş ya..
Object reference not set to an instance of an object..
hatası verdı tekrar kurulumu açtığımda , ilgili kısma geldiğimde de hatanın devamı şu şekilde ,
To continue, select a feature to install. If all features are already selected, these features are installed. You cannot add additional features.
-
bu hatanın yüzlerce çözümü olabilir hocam işin zor valla ..
framework 4.0 ile ilgili bir problem olabilir demiş birisi..
şöyle bi cvp
Had exactly the same problem - SQL Server 2012 on Windows Server Core 2008 R2
The answer in my case was to run the .NET4 installer that comes with the SQL Server disk:
d:\redist\DotNETFrameworks\dotNetFx40_Full_x86_x64_SC.exe
restarted the server and the install ran OK
buna göre o klasördeki frameworku yükle, serverı resetle? ve yeniden yüklemeyi dene..
başka biri de demiş ki
HKLM/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall
bu tarz bir key olması lazım registry da.. yokmuş onda, bu keyi oluşturdum ve çalıştı demiş..
yani çözmek için bir sürü yol denemen gerekecek hocam. mssql e uyuz gidiyorum valla.. bir hata çıktığında adamı süründürüyor resmen.. günlerce uğraştığımı bilirim her hangi bir hata için..o yüzden 2012 olmadıysa daha düşük versiyonu yüklemeyi dene.. olmadı 32 bit kurmayı dene v.s. yani çok kötü bi durum çünkü bir hatanın bir çözümü yok. sende işe yarar ama başkasında işe yaramaz.. öyle malca bi durum yani
-
Teşekkürler ilgin alakan için SQL Server Management Studio u program ekle kaldırda göremiyorum 2008 i kurulu bunların alayını silecek bir remover var mı kullandığın delirmek üzereyim
-
2008 i kaldır hocam onla ilgili de olabilir.
uninstaller olarak bunu kullanıyordum
http://megagames.com/tweaks/portable-your-uninstaller-pro-2008-v611259
revo uninstaller de iyidir..