Srpski Film (Son Zamanlarda İzlediğim En Boktan Şey)
-
http://www.filmsitesi.net/a-serbian-izle.html
Online izlemek isteyenler
-
sırpski film
requiem for a dream
kaybedenler kulübü
incir reçeli
john malkovic olmak
bu filmleri yapan,çeken,yöneten,oynayan,izleyen,bilet alıp gitmeyen,oy veren,olumlu yorum veren herkese teesüf ediyorum ve hizaya giriyorum
-
Bira icip 4 arkadas bu filmi izlerken ilerleyen saatlerde o kadını kesip cocuğu vs vs anladınız siz :D
Arkadaslardan biri telefonunu cıkarıp alt komsuyu aradı.. ve 'Abi XXXX burada cocuk p. seyrettiriyor dedi' hayretler icerisinde kalmıstım :D
-
mungabunga bunu yazdı
sırpski film
requiem for a dream
kaybedenler kulübü
incir reçeli
john malkovic olmak
bu filmleri yapan,çeken,yöneten,oynayan,izleyen,bilet alıp gitmeyen,oy veren,olumlu yorum veren herkese teesüf ediyorum ve hizaya giriyorum
hadi ya john malkoviçide izliyimde liste tam olsun benimde :D
-
Biraz evvel ilerleterek izledim iğrençliğin dibine vurulmuş cinsellik açısından bir film ben bu tarz şeyleri hiç sevmem o yüzden sırf insanlar çok iğrenç dediği için bakayım kendi fikrimi edineyim amacıyla baktım gerçekten saçma sapan bir film
-
Beni kesmedi. daha extrem varsa alalim
-
CAgAtAy bunu yazdı
Konusu vardı sanırım bu filmin 2 kere izledim.
+1 forumda vardı konusu
editli bütütlü, falan bişiler mi vardı hatırlıyorum gibi hatta izlediydim flashback error yaşıyorum su anda.
bayağı ses getirmişti buralarda.
Amd-x tarafından 02/Tem/13 17:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Neyini abartıyosunuz bu kadar bu filmin hayatınız boyunca pamuk prensesler iron man'ler mi izlediniz. Çok daha sadomazo filmler izledim ve bu filmdende beklediğimi alamamıştım. Film kötü degil tatmin eder sizi fakat bu kadar abartıya kanmayın ayrıca kaç senelik film zaten izlemeyen sayısı çok azdır.
-
İgrenç ötesi bir film. İzlerken insanlardan tiksiniyor ve tuhaf duygular besliyorsun :S