SSD Fiyatı Nasıl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-240gb-trion-100--32gb-toshiba-usb-bundle-550mb-okuma-520mb-yazma.html?srt=UP

arkadaşlar ürün bu nediyorsunuz bu fiyata, alınırmı sizce

yanındada 32 gb usb bellek var

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Watch Guard var, bakamıyorum ancak, 2 sene kadar önce arkadaşıma 128gb olanını 280 lira gibi bir fiyata almıştık diye hatırlıyorum. Yol gösterici olur mu bilemem.

Herşeyi geçtim, SSD'nin her şekli yenir, yutulur.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

alınır 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

illaki öyle ssd nin ölüsü yeter

ama ssd için 2 sene önceki fiyat baz alınamaz :)

aynı fiyata varsa daha iyisi belki kıyıda köşede kalmış belki bir öneri çıkar

yada ben bu ssd den aldım sorunlu bir alet dien de çıkabilir :D

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Mürit abdullahazad'a ulaş 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

311 den aşağıya bulamadım bu ürünü.. fiyat güzel :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

32lik flash bellek 40-50tl. artısını düşünürsen.

ocz de kötü değil. bugüne kadar iade gelmedi..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

SSD nin ölüsü falan iyi değildir. Kağıt üzerinde yazan değerler pratikte çıkmıyor. Gerçek manada testlerini yapan siteler var onları incele mutlaka. 

İş yerimde ve ewimdeki pclerde SSD var. Farkı ortada. İş yeri kingston, ev deki 840 EVO. 

Hemen hemen aynı zamanda alındı SSDler bilgi işlemci arkadaşlar ucuz diye kingston almış. Bende 1 ay sonra kendime SSD aldım. 

Kingston arıza sinyalleri vermeye başladı. Şuan okuma hızı 67 mb/s. Bir de mekanik disk var okuma hızı 91 mb/s 

Gerisini sen düşün :)

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Almak istediğin ürünü thessdreview sitesi ayrıntılı olarak incelemiş.

http://www.thessdreview.com/our-reviews/ocz-trion-100-ssd-review-240gb480gb960gb/

Buradan aklına takılan şeylerin cevabını alabilirsin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

o kadar araştırmacı değilim artık :)

alıcam geçicem ama önce maaşların yatması lazım 

sağolun arkadaşlar

destination@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

https://www.incehesap.com/memoright-240gb-v3m-fiyati-25220/

http://urun.n11.com/hard-disk/240-gb-memoright-v3m-sata3-senkr-ssd-530320-P89324909

Bende Memoright öneririm hocam eksik kalmıyım 2 senedir kullanıyorum uçak gibi .)

Tayga tarafından 05/Oca/16 16:41 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1893 Toplam Mesaj: 17
ssd ocz