folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder SSD Li Bilgisayar Bu Kadar Kasar Mi?

SSD Li Bilgisayar Bu Kadar Kasar Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Aynı makineyi bende kullaniyorum gayet hizli.

Temiz windows 10 

Comodo

baska da bi sik yok arkaplanda calisan.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam mcafee bende kullanıyorum. Lisanslı. Herhangi bir sorun oluşturmadı bugüne kadar. Yalnız ram 4 gb düşük gibi. Bu yüzden etkisini tabiki hissedersin.

Antivirüs ü kaldırınca farkı hissedersin. Ama bunun yanında ekran kartının driver ı aygıt yöneticinden güncelle. Bilgisayarı yeniden başlat. Bu tarz sorunların %70 azalır.

Ben bugüne kadar kasma, donma, yavaşlama, takılma yaşamadım. Ama bu benim donanımın da hayvan gibi güçlü olmasındandır. 

i7 işlemcili, 8 gb ram ssd + hdd, nvidia ekran kartı falan filan... 

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

tipik windowz sorunları

kimbilir belki 10 senin makinadan microsofta deli gibi data aktarıyordur kasar normal

bir ağ trafiğini analiz et :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı

tipik windowz sorunları

kimbilir belki 10 senin makinadan microsofta deli gibi data aktarıyordur kasar normal

bir ağ trafiğini analiz et :)

ag %0; guncellemelerim her baktigimda guncel durumdalar 

opusdei bunu yazdı

Hocam mcafee bende kullanıyorum. Lisanslı. Herhangi bir sorun oluşturmadı bugüne kadar. Yalnız ram 4 gb düşük gibi. Bu yüzden etkisini tabiki hissedersin.

Antivirüs ü kaldırınca farkı hissedersin. Ama bunun yanında ekran kartının driver ı aygıt yöneticinden güncelle. Bilgisayarı yeniden başlat. Bu tarz sorunların %70 azalır.

Ben bugüne kadar kasma, donma, yavaşlama, takılma yaşamadım. Ama bu benim donanımın da hayvan gibi güçlü olmasındandır. 

i7 işlemcili, 8 gb ram ssd + hdd, nvidia ekran kartı falan filan... 

4gb ram kullanilan normalde 8 gb ram var 1600luk driver lar felan hep guncel gosteriyor  yinede ustune guncelliyim mi?

ComputerWolf bunu yazdı

Aynı makineyi bende kullaniyorum gayet hizli.

Temiz windows 10 

Comodo

baska da bi sik yok arkaplanda calisan.

benim arkaplanda  herseyi kapatinca bile sag altta 12 tane icon kaliyor  sen neleri sildin?

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

hocam windows 7 daha az ram kullanıyor geçen format atarken baktım ram 700mb felandi sonra windows 10 format attım baktım ram 1.5 gb kullanıyor yanlış görmediysem sürücülerle alakalı bir durum olabilir benim eskiden dosya yüklerken felan fareyi oynatamıyordum neden kaynaklanıyor bilmiyorum indirirken değil sadece yüklerken oluyordu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

hacı murid şimdi kafe bilgisayarları demişken olay şöyle oluyor :

1.ç her zaman bütün bölümleri uçurup temiz kurulum yapacaksın.

2. sürücüleri temizce sitesinden yükleyip başlangıçta çalışan saçma tool ları kapatacaksın.

3. kafe bilgisayarlarında antivürs olmadığından ve güvenlik duvarına kadar herşey kapalı olduğundan windows rahat çalışmaktadır.

4 . yine performans iyileştirmeleri için kayıt defteri ayarı yaparsan faydasını görürsün.

senin donanımına bahsettiğim iyileştirmeleri yaparsan tam verim alırsın. denetim masasından yüksek performans seçili olsun mesela.

o bahsettiğğin şak die açılma mevzusunun dibine vurursun. 

hatta extrem fantazi istiyorsan win7 x64 için sana performans kayıt anahtarı verebilirim. görüntü ayarlarını performans için ayarlarsın üstüne iş yaparken antivirüsü kapatırsan roket gibi iş yapar sistem

bios ayarlarından disket cd rom vb. donanımları kapatman bile faydalar sağlayacak :)

pehhhh gençliğimde neler yapardık. şimdi pc lisans diye ağlıyor tarayıcı reklam virüsü dolu hiç. uğraşmıyorum :)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 3431 Toplam Mesaj: 17
ssd lenovo yavaş yoga 3 pro