SSD Li Bilgisayar Bu Kadar Kasar Mi?
-
Aynı makineyi bende kullaniyorum gayet hizli.
Temiz windows 10
Comodo
baska da bi sik yok arkaplanda calisan.
-
Hocam mcafee bende kullanıyorum. Lisanslı. Herhangi bir sorun oluşturmadı bugüne kadar. Yalnız ram 4 gb düşük gibi. Bu yüzden etkisini tabiki hissedersin.
Antivirüs ü kaldırınca farkı hissedersin. Ama bunun yanında ekran kartının driver ı aygıt yöneticinden güncelle. Bilgisayarı yeniden başlat. Bu tarz sorunların %70 azalır.
Ben bugüne kadar kasma, donma, yavaşlama, takılma yaşamadım. Ama bu benim donanımın da hayvan gibi güçlü olmasındandır.
i7 işlemcili, 8 gb ram ssd + hdd, nvidia ekran kartı falan filan...
-
tipik windowz sorunları
kimbilir belki 10 senin makinadan microsofta deli gibi data aktarıyordur kasar normal
bir ağ trafiğini analiz et :)
-
AllahinOglu bunu yazdı
tipik windowz sorunları
kimbilir belki 10 senin makinadan microsofta deli gibi data aktarıyordur kasar normal
bir ağ trafiğini analiz et :)
ag %0; guncellemelerim her baktigimda guncel durumdalar
opusdei bunu yazdıHocam mcafee bende kullanıyorum. Lisanslı. Herhangi bir sorun oluşturmadı bugüne kadar. Yalnız ram 4 gb düşük gibi. Bu yüzden etkisini tabiki hissedersin.
Antivirüs ü kaldırınca farkı hissedersin. Ama bunun yanında ekran kartının driver ı aygıt yöneticinden güncelle. Bilgisayarı yeniden başlat. Bu tarz sorunların %70 azalır.
Ben bugüne kadar kasma, donma, yavaşlama, takılma yaşamadım. Ama bu benim donanımın da hayvan gibi güçlü olmasındandır.
i7 işlemcili, 8 gb ram ssd + hdd, nvidia ekran kartı falan filan...
4gb ram kullanilan normalde 8 gb ram var 1600luk driver lar felan hep guncel gosteriyor yinede ustune guncelliyim mi?
ComputerWolf bunu yazdıAynı makineyi bende kullaniyorum gayet hizli.
Temiz windows 10
Comodo
baska da bi sik yok arkaplanda calisan.
benim arkaplanda herseyi kapatinca bile sag altta 12 tane icon kaliyor sen neleri sildin?
-
hocam windows 7 daha az ram kullanıyor geçen format atarken baktım ram 700mb felandi sonra windows 10 format attım baktım ram 1.5 gb kullanıyor yanlış görmediysem sürücülerle alakalı bir durum olabilir benim eskiden dosya yüklerken felan fareyi oynatamıyordum neden kaynaklanıyor bilmiyorum indirirken değil sadece yüklerken oluyordu
-
hacı murid şimdi kafe bilgisayarları demişken olay şöyle oluyor :
1.ç her zaman bütün bölümleri uçurup temiz kurulum yapacaksın.
2. sürücüleri temizce sitesinden yükleyip başlangıçta çalışan saçma tool ları kapatacaksın.
3. kafe bilgisayarlarında antivürs olmadığından ve güvenlik duvarına kadar herşey kapalı olduğundan windows rahat çalışmaktadır.
4 . yine performans iyileştirmeleri için kayıt defteri ayarı yaparsan faydasını görürsün.
senin donanımına bahsettiğim iyileştirmeleri yaparsan tam verim alırsın. denetim masasından yüksek performans seçili olsun mesela.
o bahsettiğğin şak die açılma mevzusunun dibine vurursun.
hatta extrem fantazi istiyorsan win7 x64 için sana performans kayıt anahtarı verebilirim. görüntü ayarlarını performans için ayarlarsın üstüne iş yaparken antivirüsü kapatırsan roket gibi iş yapar sistem
bios ayarlarından disket cd rom vb. donanımları kapatman bile faydalar sağlayacak :)
pehhhh gençliğimde neler yapardık. şimdi pc lisans diye ağlıyor tarayıcı reklam virüsü dolu hiç. uğraşmıyorum :)