SSD Mi Ram Mi Ekran Kartı Mı?
-
PanxeR bunu yazdı
bu arada benim için masa üstü oyunculugu bitmiştir artık laptop un verdiği zevki hiç biri vermiyor.
alıyorum kucagıma yayılıyorum oh masa yok bişi yoh uzan oyna.
lenovo saolsun
Starcraft oynuyoruz mecburen desktop. kucağa alınacak bişey değil :) maç bitince gerçek kavgadan çıkmış gibi oluyorum.
-
baltalamak gibi olmasın benim de bir donanım sorum olacak. yeni konu açmayayım hiç =)
Laptop'un 1366x768 çözünürlüklü panelini aynı markanın 1920x1080 lik paneli ile değiştirme şansım varmı acaba?
bu arada marka-model: Asus- N53SV-SX065V (Benzer modellerde 1920x1080 paneller var)
-
CanCer bunu yazdı
baltalamak gibi olmasın benim de bir donanım sorum olacak. yeni konu açmayayım hiç =)
Laptop'un 1366x768 çözünürlüklü panelini aynı markanın 1920x1080 lik paneli ile değiştirme şansım varmı acaba?
bu arada marka-model: Asus- N53SV-SX065V (Benzer modellerde 1920x1080 paneller var)
Hımm...? Teknik bir konu ama bana olabilir gibi geliyor ?
-
SSD'siz olmaz hacılar.
-
noname bunu yazdı
http://speccy.piriform.com/results/KULotfBBvoZqkxYo3WWaRdK Şu özelliklerde bir masaüstü bilgisayar var elimde.
i7 işlemcili, 4 GB ram, 1GB Ekran kartı, 1TB HDD bulunmakta.
Frekanstır DDR2 - DDR3 tür pek anlamıyorum. Yukarıdaki link hepsini gösteriyor olsa gerek.
Bimeks'ten 150 liralık hediye çekimi değerlendirerek bu bilgisayarı biraz yükseltmek istiyorum.
Sizce Ram / Ekran kartı / SSD eklemelerinden hangisi daha faydalı olur?
Uyumluluk sorunu çıkmaması için nelere dikkat etmeliyim?
Max fiyat ( hediye çeki dahil ) 250-300 lira yani cebimden +150 çıkacak şekilde bir şeyler olabilir. Yeterli gelirse iki farklı yükseltme ( örn : SSD + Ram ) yapabilirim.
Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler
Hocam rem düşükmüş bence ilk başta ram al. Hediye çekine biraz da cepten koy alabiliyorsam SSD takviyesi yap. En azından işletim sistemini SSD ye taşımış olursun. 16 GB ram 250 GB SSD olursa dadından yenmez :)
-
CanCer bunu yazdı
Ekran kartının desteklemesi lazım o çözünürlüğü.
-
Bu cihaza ram takarken nelerine dikkat etmeliyiz? Frekans ddr falan ne olmalılar?
-
http://pcpartpicker.com/ adresinden uyum sorunu olacagindan suphelendigim donanimlari arat, belki bu sitede sistem toplayanlar senin dizmek istedigin sistemi daha oncen dizmis ve problemlerini anlatmislardir.
-
wikwik bunu yazdıCanCer bunu yazdı
Ekran Kartı destekliyor ama panel olurmu orasını çözemedim ?
-
Jubei bunu yazdıwikwik bunu yazdıCanCer bunu yazdı
Ekran Kartı destekliyor ama panel olurmu orasını çözemedim ?
Panel aydınlatma tipi baglantı tipi 40 pin ve boyutu uyuyor baktıgım sitelerde ama gitti gidiyorda buldum bi tane 300 lira :) daha uygunu yokmu bunun daha ssd alcaz