SSD Tavsiyesi İsteği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Gençler bu ürün nasıldır? Benim sndisk ssd durup dururken mefta olmuştu mq..  kullansam gam yemicem..

sanki bi ara bu eşşek için birileri şugar diyordu..

Alınır mı?

https://www.incehesap.com/240-gb-james-donkey-jd240-ssd-disk-fiyati-38641/

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

abi bilmediğin markanın almayacaksın...

wd corsair tavsiye edebilirim.

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sandisk USB ve SSD ucuz ama en dandik ürünleri sunan firma. James Donkey kullanmadım ama çok methediyorlar ve kullanan herkes memnun. SSD'lerin Xiaomi'si diyebiliriz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Samsun Evo840 240gb kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır 13TB yazma olmuş çok kaliteli samsung tavsiye ederim

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Https
    Https's avatar
    Erkek

Bozulan ssd hangi marka / modeldi?

Bende aynı durumdayım ben hiç ssd kullanamadım. Adata felanda önermişler ama bilemedim müritlerin görüşünü almak isterim bende.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bende bunu alacam

500GB Samsung 970 EVO M.2 SSD Drive

Write speed: 2300 MB / s
    Read speed: 3400 MB / s

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Samsung, 

En az 20tane aldım. 0sorun,çok şükür. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Bi ssd'diye geçemedik millet m2 ssd kullanıyor..James donkey içindeki önbellek arasındaki veri aktarma zımbırtısı iyi değil diye biliyorum.Ama fp olarak gayet iyi.Sumsungun evoları için bilmem kaç tb kadar yazma garantisi veriyor ama pahalı.

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

bende de samsung evo serisinden var memnunum tavsiye ederim...

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

Toshiba ocz SSD birinci sıraya alabiliriz. Gerçekten kaliteliler. Ikinci sırada samsung olabilir. Kendileri hardisk konusunda kaliteli SSD teknolojisinde gelişen firma. Sonra Kingston, varsa Seagate olabilir.

Son günlerde gördüğüm kadarıyla ssdlerde indirimler mevcut bakmanizi öneririm. Epey.com da daha bariz görüyorum genelde

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek

Verdiğim linke bak istersen tavsiye ederim.

https://www.teknobiyotik.com/adata-su650-240gb-520-450mb-s-ssd-asu650ss-240gt-c.html

Toplam Hit: 4854 Toplam Mesaj: 36
ssd james donkey