Ssk Hizmet Dökümü Sorgulama
-
Arkadaşlar 1 aydır hizmet dökümü sorgulamaya çalışıyorum fakat site hep hata açılmıyor.. e bu devletin sitesidemi çalışmıyor ya
-
sistem e turkiyeye aktarıldı diyo ama e turkiye daha yok diyo :D
Burası Türkiye
-
Anca aktarırlar diğer siteye..İnsan tam olarak aktarılasaya kadar devam ettirir dimi hizmeti.
-
ptt den 1 lıra karsılıgında sıfre alıyosun o sıfreyle sorgulatıyosun artık hocam o sıfreyı kaybedersen yenıden almak ıcın 10 lıra verıyosun :W bu yuzden acılmıyo olabılırmı acaba :|
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
ptt den 1 lıra karsılıgında sıfre alıyosun o sıfreyle sorgulatıyosun artık hocam o sıfreyı kaybedersen yenıden almak ıcın 10 lıra verıyosun :W bu yuzden acılmıyo olabılırmı acaba :|
-----------------------------yok hocam ne şifre istiyor ne bişey her bişeyi paralı yapmışlar zaten nasıl bir ülke burası yha nefes almakta parayla burda
-
aq o sistemin ben 1 haftadir dokuman cıkaramiyom.. ssk nin Webmaster ine kafamı sokayım..
-
onun sistemi değişti hacı pttden şifre almak gerekiyormuş bende giremiyorum malesef postaneden sor bilgi alırsın.
-
-
-
ne bu yha herbişi para şifre . ne gidip birde 1 lira vercem ptt ye vay memlekete bak sen ya ne hale gelmiş gittikçe düzen müzen kalmıyor ben bunu bu sisteme geçirenin .... anladınız siz
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
ne bu yha herbişi para şifre . ne gidip birde 1 lira vercem ptt ye vay memlekete bak sen ya ne hale gelmiş gittikçe düzen müzen kalmıyor ben bunu bu sisteme geçirenin .... anladınız siz
-----------------------------malesef ki şimdi ki felsefe bu : herkese sok mantığı. Sokanda türkiye oldumu iyi sokuyor yhani :=)