Ssl Sertifikası?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

ssl sertifikası nereden ve nasıl alınır ? kısa ve net cevapler bekliyorum :D internette çok uzun yazılar insanın kafasını karıştırıyo :|

edit : konuyu dj_alper açtırdı sorusu şöyle ; sınavı nerdeymiş :|

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    feme yazıl.orda kursu var.abılere fln gıt.Sınava gırmesen bıle aalırsın :P abım oyle almıstı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Edit..

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sazan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

BlackApple bunu yazdı:
    -----------------------------

sazan

ben kendi adıma açmadım konuyu gariplik olduğunuda söyledim dj_alpere mesaj hakkım bitti dedi :D bende açtım :|

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

üstümde oynanabilicek oyunlara karşı ss koyuyorum :D

http://i54.tinypic.com/23wtto6.png

http://i52.tinypic.com/2z8nd3q.png

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

hocam onu alırsan aç kalmazsın profilimi incele :|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

alper sana aç dememişki sen ben açim konu demişsin :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

alper sana aç dememişki sen ben açim konu demişsin :D 

ben insanlık için küçük bi adım attım :D niyetinizi nerden biliyim :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Ben kimseye konu aç demedim :) öncelikle onu açıklığa kavuşturalım müridin biri geldi bir site sordu güvenli mi dedi fcn sll sertifikası felan var iyidir dedi bende ssl sertifikası ne demek sınavı felan varmı orataya devamlı konuştum incep atladı

işin komik tarafı lokadar ssl ile ilgili c/p yaptı hiç birini okumadı okusa zaten konuyu açmaz :D

http://i56.tinypic.com/smrbkg.png

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

yazıları sen oku diye c/p yaptım kendim için yapsam okurdum :D iyi niyetimi suistimal ettiniz :D

Toplam Hit: 2340 Toplam Mesaj: 16