Staj Dosyası( Lise )
-
acaba elinde lise elektrik elektronik bölümü staj dosyası olan var mı varsa paylaşabilirmi..konu bulmakta sıkıntı çekiyorumda..
-
yokmu yardımcı olabilcek bir babayiğit..
-
sen staj dosyasını naptın ki ? kayıp mı ettin
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------
sen staj dosyasını naptın ki ? kayıp mı ettin
-----------------------------hayır kaybetmedim içine yazıcak bişiler arıyorum :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
acaba elinde lise elektrik elektronik bölümü staj dosyası olan var mı varsa paylaşabilirmi..konu bulmakta sıkıntı çekiyorumda..
-----------------------------kardeş bilgisayar olsaydı verirdim senden kıymetli mi xD
-
off elektrik elektronik yok mu be ya :|
konu başlığı olsa da olur :D
-
git bitane fabrikaya falan elektirikçilerin iş emirleri gibi bi dosyalrı oluo ondan yapılan işlemler süreleri ıvır zıvır her şey yazar bak aynılarını geç staj dosyasına.
şahsen ben ole yaptım bi sikinti da çıkmadı. -
Hocam zikleyen olmuyor zaten içindekileri ben netten indirip yazdım bişi demediler. Küfür yazsaydı yine bişi olmazdı okadar kasma.Sizin modüller yokmu MEGEP ten indirdikleriniz onların içinden yaz bişiler kasmana değmez. Beni arkadaş çay nasıl yapılır onu bile yazmıştı :))
-
hakan1910 bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------kardeş bilgisayar olsaydı verirdim senden kıymetli mi xD
hoca bilgisayarı paylaşırmısın ya banada lazım :) -
ticaret meslek son sınıf'ta muhasebe bölümünün modül özetleri elinde olan varmı?
-
liseli genc liseli genç yeahh :D :D staj yaptıgım gunler geldı aklıma aman allahım :D