Staj Parası ?
-
ben anarşistlik yaptim vermedim. isteme gibi haklari yok. alttan almayin, direk uste cikin.
-
Bulunduğun ilin teftiş kurulu başkanlığına (mutlaka önünde valilik olmalı - Ör: "İstanbul Valiliği - İl Milli Eğitim Müdürlüğü - Teftiş Denetleme Kurulu Başkanlığı'na "şeklinde) imzasız olarak şikayetini yaz. Dilekçe imzalı da olsa imzasız da olsa mutlaka incelemeye alacaklar ve 15 gün içinde inceleme gerçekleştireceklerdir.
Şu anda hiç bir resmi kuruma şahsen şikayette bulunmamakta fayda var. Taktılar mı okul bitmez. "Boşver taksınlar.." da dememek lazım, gereksiz yere strese girmeye gerek yok. Bırakın onlar girsin strese.
-
o defteri almak zorunda değil ayrıca, her hangi bir arkadaşından da fotokopi çektirebilir
-
Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------o defteri almak zorunda değil ayrıca, her hangi bir arkadaşından da fotokopi çektirebilir
-----------------------------imzalı kaşeyi nerden alacak çocuklar?
-
Okul bi ara biterse meslek lisesi öğretmeni olacağıma utanıyorum. Bu kadar yavşak ve üç kuruşa tamah eden zihniyet başka hangi okullarda müdürü/müdür yardımcısı/öğretmeni olabilir ki zaten. Sanayiye yada sektörlere yaptıkları işlerle, açtıkları dükkanlarla doyamadılar paraya amk. Görev arkadaşının topuklarından vuran öğretmen olarak tarihe geçecem atanırsam beni takip edin..
Küçük yerse ilçe az daha büyük bi yerse il milli eğitimler bakar buna ama onlarda birbirini kollar. Tvlere mesaj atın cüneyt özdemir gibi ya da radikal gibi gazetelere yazın durumu. Başkası yazmaz bu tür şeyleri çünkü onlar muz cumhuriyetinin gazeteleri ya da gazetecileri(muz cumhuriyetide neresiyse artık).
edit: Belki bunu okuyacak olan benzer zihniyetli bir öğretmen vardır. Bu sözüm sana guest visitor :) Aman yat, aman 10 saatlik derslerde çocukları kahvelere batak oynamaya gönder. Bu memleket için tek çare teknik eğitim de her yerde ama sakın kıçını kımıldatma, incilerin dökülür mazallah. Senden farklı çalışan/çalışkan öğretmenler atanınca onlar için öğretmenler lokalinde milli eğitim müdürlerini iki çay ile kafalama çalış ki senin bilgisizliğin, beceriksizliğini herkesin fark etmesini engelle. Ama unutma guest visitor birileri sen istesende istemesende o çocuklara bir şeyler öğretecek. Tek iyi yanı sayende batak, tavla v.s. de öğrenecek üniversitelerde sıkılmazlar artık :)
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------147 i aradım not düştüler. böyle bişey yok. anca gönlünden ne koparsa aile birlipğine katkı yapma isteği sana kalmış. yarın okula gideceğim bizzat görüşeceğim eğer yok hala direnirse Milli eğitime gideceğim yok ordakide aynı kafada ille para derse TV lere bu durumu anlatacağım bundan sonra artık onların keyfine kalmış ya parayı almadan staj dosyasını verir yada cümle aleme rezil olur sonra sürgüne mi giderler açığa mı alınır bilemem...
-----------------------------hacı yap bi led tabela oğru müge anlıya. kan alır kan =)
-----------------------------doğru diyorsun :) zaten tabela yaptığımı biliyor :) evinde tabelamızda özelden ulaşmam lazım :)
hatta 3 bin öğrenciden gelen parayla 2012 model otomobil alıyorlarmış diye söylentiler filan varmış
az öncede mesa geldi alo 147 den sonuçlanmış diye arayım bakalım ne olmuş
-----------------------------alo 147 den gelen sonuç nedir ?
-
sayın xxx- xxxx
08.05.2012 tarihinde yaptığınız xxxx nolu başvuru sonuçlanmıştır Meb iletişim merkezi
teldeki görevli 3 gün sonra arayın dedi 3 gün sonra belli olur dedi ama yarın ilçe milli eğitime gideceğim birde orda bu durumu görüşeceğim -
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Asker bunu yazdı:
-----------------------------yasal bir dayanagi yok stajda maas aliniyor diye ona sulaniyor olabilirler vermeyin gerekirse topluca milli egitime sikayet edin
-----------------------------hocam bu fikrin için çok sağol.
televizyonlara rezil ettiririm okulun adını çıkarırırım filan.
-----------------------------kardeş bu ülkede yasal dayanagı olmayan okadar çok soygun varki örnek ispark dünyanın parasını kırıyor kamusal alanı işgal ediyor belediye hiçbir yasal dayanagı yok ama haraç topluyor bu paralarda cematlere ve onun yan kollarına akıyor bu ülkede ne dogru gidiyorki egitim dogru gitsin yakındır bir patlak vermesi hemde çok yakın
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------Asker bunu yazdı:
-----------------------------yasal bir dayanagi yok stajda maas aliniyor diye ona sulaniyor olabilirler vermeyin gerekirse topluca milli egitime sikayet edin
-----------------------------hocam bu fikrin için çok sağol.
televizyonlara rezil ettiririm okulun adını çıkarırırım filan.
-----------------------------kardeş bu ülkede yasal dayanagı olmayan okadar çok soygun varki örnek ispark dünyanın parasını kırıyor kamusal alanı işgal ediyor belediye hiçbir yasal dayanagı yok ama haraç topluyor bu paralarda cematlere ve onun yan kollarına akıyor bu ülkede ne dogru gidiyorki egitim dogru gitsin yakındır bir patlak vermesi hemde çok yakın
-----------------------------Ondan önce de otopark mafyası vardı amk. Ya devlet sikiyor ya mafyası. Hava vergisi de geldi karbon zart zurt diye. Aldığın hava bile parayla. Artık kanı sadece götten almıyorlar. Çok yaşa padişahım.
-
seagate189 bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------147 i aradım not düştüler. böyle bişey yok. anca gönlünden ne koparsa aile birlipğine katkı yapma isteği sana kalmış. yarın okula gideceğim bizzat görüşeceğim eğer yok hala direnirse Milli eğitime gideceğim yok ordakide aynı kafada ille para derse TV lere bu durumu anlatacağım bundan sonra artık onların keyfine kalmış ya parayı almadan staj dosyasını verir yada cümle aleme rezil olur sonra sürgüne mi giderler açığa mı alınır bilemem...
-----------------------------hacı yap bi led tabela oğru müge anlıya. kan alır kan =)
-----------------------------doğru diyorsun :) zaten tabela yaptığımı biliyor :) evinde tabelamızda özelden ulaşmam lazım :)
hatta 3 bin öğrenciden gelen parayla 2012 model otomobil alıyorlarmış diye söylentiler filan varmış
az öncede mesa geldi alo 147 den sonuçlanmış diye arayım bakalım ne olmuş
-----------------------------alo 147 den gelen sonuç nedir ?
-----------------------------bi daha arama babam kızıyo :)