Staj Yeri Ayarlayabilecek Müridler(Yardım)
-
mrüid ve müride kardeşler malumunuz okul bitti staj yapmak için bir yere ihtiyacım var istanbulda oturuyorum tanıdığım herhangi bir kalburüstü simayok dolayısıyla torpil albileceğim kimse yok yardım edebilecek olan varsa gerçekten çok ihtiyacım var bu arada bölümüm elektrik saygılar...
-
Hocam konunu baltalamak gibi olmasında benimde bu yaz yazılım stajı yapmam lazım,okul'da iş yerinde mutlaka 4 yıllık mühendislik ya da öğretmenlik bitirmiş(bilgisayar) eleman şartı koşuyor.Böyle bir yer bulamaya çalışıyorum ancak zamanda kısalıyor.Forumda yardım edebilecek birisi varsa çok iyi olur gerçekten.Naylon olsa çok daha iyi olur tabi:D.İl olarakta:Bolu önceliğim ancak bulamazsam Konya da olabilir.İnş. buluruz biryerler.
-
yokmu yardım edebilecek ??
-
elektrik mühendisleri odasına git, kibarca konuş. Hallederler
-
Allah kolaylık versin bugün beimde son gündü anca bulabildim :|
sadece elektrik üzerine firmalara gitme. eletronik malzeme satan mağazalara da git. mediamarkt gibi alırlar belki.
-
okul hiç adres göstermiyomu ?
-
danışman hocalar öğrenci bulamıyınca buluyorlar diye biliyordum ama ben.sadece bizim okulda mı bu ?..sonuçta alacak işveren yoksa öğrencinin ne günahı varki ? ..inş bulursunuz arkadaşlar bende hocanın dibinden ayrılmadım bir yere girdim.tabi benmki reklam/film sektörü.
-
chaigg bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Yok hocam ya okulun bi halt yaptığı yok.Staj işi de traş zaten bizim okulda , ama yer ayarlamak sıkıntı.Neyse bakalım aramaya inanmak lazım.
-
Elektriği bilmem ama turizm sektöründe stajyerlere taze kan kabaca sezonluk amele denir kızı erkeği birinin yanına verilir usta çırak ilişkisinden uzak köle isaura tadında herkes işini görür.kızların eli ayağı düzgünse onlara yakın ilgi gösterilir erkekler olabildiğine kullanılır.ne de olsa beleş tatil imkanıda yakalıyorlar.deniz kum sayfiyede staj.Eh nihayetinde gidiciler.bu kalıp yıllardır hiç değişmez.Stajyerlere tavsiyem olsun.
-
emre_gss bunu yazdı:
danışman hocalar öğrenci bulamıyınca buluyorlar diye biliyordum ama ben.sadece bizim okulda mı bu ?..sonuçta alacak işveren yoksa öğrencinin ne günahı varki ? ..inş bulursunuz arkadaşlar bende hocanın dibinden ayrılmadım bir yere girdim.tabi benmki reklam/film sektörü.
-----------------------------danışman hocalar yer gösteriolar ama okuduğun bölge dışında deil mesela ben burdur\gölhisarda okuyorum burda staj yeri bulabilirim ama mesele istanbulda bi staj yeri ayrarlayabilmek gölhisarda daha fazla kalamam müridler
-
chaigg bunu yazdı:
-----------------------------valla ustam hocaların pek yardımcı oldunu söleyemicem benim kafama takılan bu milletin ne kadar çok tanıdığı varmış ya da okul bitmeden staj yerini ayarlamış herkes ben biraz ortada kaldım