folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Star Tv Deki Olay İlginizi Çekti Mi?

Star Tv Deki Olay İlginizi Çekti Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Arkadaşlar az önce bir video izlerken farkettim starın reklam arasında gösterdiği adı herneyse intro tarzı zımbırtıda spermli yumurtalı bir dalga var niye böyle birşey yapma ihtiyacı duymuşlar acaba :D fikirlerinizi merak ediyorum

http://www.youtube.com/watch?v=cwNut7DuBEA&feature=youtu.be

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

İki kanal birleşmiş Star TV doğmuş?

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek

hangi iki kanal birleşmiş te star olmuş ? ) bildiğin gizli mesaj var burda ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osuran_Boga
    Osuran_Boga's avatar
    Erkek

gizli değil bildiğin açık mesaj var. tv pek izlemem bir akrabama gitmiştim buradaki olayı hep buna bağlarım neyse kurtlar vadisi izliyorlar adamın adı davut du galiba neyse o bi adamın yanına gidiyor kızımı nasıl kaçırırsınız siz diyor. arkadan haham kılığında bi adam geliyor ve kanallarından birini alıyorum diyor davut izin vermem diyor aldım bile falan onun gibi şeyler söylüyorlar. yani star davuttan(aydıncığımdan doğan olanından) ntv grubu artık o kimse  onlara geçiyor hep buna bağlarım ben bu kanal geçişini. bu olaydan sonra kv izleyesim de geldi ama sonra geçti :D

naber?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    Exael bunu yazdı

hangi iki kanal birleşmiş te star olmuş ? ) bildiğin gizli mesaj var burda ;)

gizli mesajı açıklıyorum: birbirinizi dölleyin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

o değilde facebooktaki videonun ekran görüntüsünümü çektin :D ne amele herifsin la:D m.facebook.com dan girip indirsene direk?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek

gizliden kastım videoyu paylaşan adam anlamamış.m-normalde çok bariz yani ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek
    Mesaj Osuran_Boga tarafindan 12 Agustos 2012 (Pazar) 02:12 tarihinde yazildi.

gizli değil bildiğin açık mesaj var. tv pek izlemem bir akrabama gitmiştim buradaki olayı hep buna bağlarım neyse kurtlar vadisi izliyorlar adamın adı davut du galiba neyse o bi adamın yanına gidiyor kızımı nasıl kaçırırsınız siz diyor. arkadan haham kılığında bi adam geliyor ve kanallarından birini alıyorum diyor davut izin vermem diyor aldım bile falan onun gibi şeyler söylüyorlar. yani star davuttan(aydıncığımdan doğan olanından) ntv grubu artık o kimse  onlara geçiyor hep buna bağlarım ben bu kanal geçişini. bu olaydan sonra kv izleyesim de geldi ama sonra geçti :D

yok artık  ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

o değilde facebooktaki videonun ekran görüntüsünümü çektin :D ne amele herifsin la:D m.facebook.com dan girip indirsene direk?

beş dakkalık videoda bir kesit bu :D işim gücüm yok bide kesip biçmeyle mi ugrasayım

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

he kardeşim hepsi mesaj bunların anlatılmak istenen ise şudur "En az 3 çocuk olacak o kadar.." belinize kuvvet dostlarım :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

abi bazıları anlamak istemiyor ama bariz göz önünde duruyor olay. bilinçaltı mesaj bu kadar güzel yerleştirilebilir zaten.

Toplam Hit: 4476 Toplam Mesaj: 34