Star Tv Deki Olay İlginizi Çekti Mi?
-
Arkadaşlar az önce bir video izlerken farkettim starın reklam arasında gösterdiği adı herneyse intro tarzı zımbırtıda spermli yumurtalı bir dalga var niye böyle birşey yapma ihtiyacı duymuşlar acaba :D fikirlerinizi merak ediyorum
-
İki kanal birleşmiş Star TV doğmuş?
-
hangi iki kanal birleşmiş te star olmuş ? ) bildiğin gizli mesaj var burda ;)
-
gizli değil bildiğin açık mesaj var. tv pek izlemem bir akrabama gitmiştim buradaki olayı hep buna bağlarım neyse kurtlar vadisi izliyorlar adamın adı davut du galiba neyse o bi adamın yanına gidiyor kızımı nasıl kaçırırsınız siz diyor. arkadan haham kılığında bi adam geliyor ve kanallarından birini alıyorum diyor davut izin vermem diyor aldım bile falan onun gibi şeyler söylüyorlar. yani star davuttan(aydıncığımdan doğan olanından) ntv grubu artık o kimse onlara geçiyor hep buna bağlarım ben bu kanal geçişini. bu olaydan sonra kv izleyesim de geldi ama sonra geçti :D
-
Exael bunu yazdı
hangi iki kanal birleşmiş te star olmuş ? ) bildiğin gizli mesaj var burda ;)
gizli mesajı açıklıyorum: birbirinizi dölleyin.
-
o değilde facebooktaki videonun ekran görüntüsünümü çektin :D ne amele herifsin la:D m.facebook.com dan girip indirsene direk?
-
gizliden kastım videoyu paylaşan adam anlamamış.m-normalde çok bariz yani ;)
-
Mesaj Osuran_Boga tarafindan 12 Agustos 2012 (Pazar) 02:12 tarihinde yazildi. gizli değil bildiğin açık mesaj var. tv pek izlemem bir akrabama gitmiştim buradaki olayı hep buna bağlarım neyse kurtlar vadisi izliyorlar adamın adı davut du galiba neyse o bi adamın yanına gidiyor kızımı nasıl kaçırırsınız siz diyor. arkadan haham kılığında bi adam geliyor ve kanallarından birini alıyorum diyor davut izin vermem diyor aldım bile falan onun gibi şeyler söylüyorlar. yani star davuttan(aydıncığımdan doğan olanından) ntv grubu artık o kimse onlara geçiyor hep buna bağlarım ben bu kanal geçişini. bu olaydan sonra kv izleyesim de geldi ama sonra geçti :D
yok artık ;)
-
lalada bunu yazdı
o değilde facebooktaki videonun ekran görüntüsünümü çektin :D ne amele herifsin la:D m.facebook.com dan girip indirsene direk?
beş dakkalık videoda bir kesit bu :D işim gücüm yok bide kesip biçmeyle mi ugrasayım
-
he kardeşim hepsi mesaj bunların anlatılmak istenen ise şudur "En az 3 çocuk olacak o kadar.." belinize kuvvet dostlarım :D
-
abi bazıları anlamak istemiyor ama bariz göz önünde duruyor olay. bilinçaltı mesaj bu kadar güzel yerleştirilebilir zaten.