Star Tv'nin Çuvalladığı An .. Gerçek Mi Bu. ?
-

gerçekmi bu.. :))
-
eed
-
baya eski bu ya ahahah :)
-
tv izlemem ama değildir.
-
iimiş haha .:D
-
evet gercektir youtube nin ilk yasaklandığı zamandı sanırım youtube yazacaktı...:)
-
gercek olmaz rtük canlarına okurdu :)
-
Kral_Benim bunu yazdı:
-----------------------------
uğur dündar mı girmiş o güzel sitelere tabi canım normaldir sosyal içerikli görüntülere bakmaktan daha doğal ne olabilir ki? . cumaya giden çocukların görüntülerini adrenalin dolu müzikler ile verip okuldan kaçıp esrar vs. her türlü illet ile zilletin doruklarına çıkılan an ve görüntüleri ise gayet doğal bir şeymişçesine ekranlara yansıtan heykel görünümlü adam. (adam dediysek adamdan saydığımızdan değil insan ırkına olan saygımızdandır)
-----------------------------sen şakamısın hacı ?
bunun uğur dündar ile ne alakası var ?
-
İlk çıktığı zaman çok gülmüştüm.Kim bilir aşağılarda neler var.:D
-
Kral_Benim bunu yazdı:
uğur dündar mı girmiş o güzel sitelere tabi canım normaldir sosyal içerikli görüntülere bakmaktan daha doğal ne olabilir ki? . cumaya giden çocukların görüntülerini adrenalin dolu müzikler ile verip okuldan kaçıp esrar vs. her türlü illet ile zilletin doruklarına çıkılan an ve görüntüleri ise gayet doğal bir şeymişçesine ekranlara yansıtan heykel görünümlü adam. (adam dediysek adamdan saydığımızdan değil insan ırkına olan saygımızdandır)
-----------------------------senide kralınıda..
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
Kral_Benim bunu yazdı:
-----------------------------sen şakamısın hacı ?
bunun uğur dündar ile ne alakası var ?
-----------------------------Benim bildiğim en az 3 senelik bu resim. Uğur Dündarla ne alakası var? Yeri geldiğinde ideolojilere, düşüncelere hakaret edilmemesi gerektiğini belirten bir kişinin Uğur Dündar'ı itin g.tüne sokması da bir hayli düşündürücü. İzlemek zorunda değilsin hocam. Bu memleketin tek kanalı star değil.
(Not: Ne zırvalıyor bu BRK35 diyenler bknz. : http://www.tahribat.com/Forum-Tahribat-Com-Ve-Eksisozluk-102442/4/)