Star Wars İzleme Sırası ?
-
biliyorsunuzki bugün cncbce starwars destanının 1. sini vercek bende hep seyretmek istemiştim ama fırsat olmamıştı .facebookda cncbce hayran sayfasında starwars hayranları film 456-123 die izlemek gerekir felan yazmışlar çok saçma geldi bu olay nedir filmin konusnu tam anlatmadan ( malum daha seyretmedim) biri açıklayabilirmi varmı tbt de starwars cu :D
-
normalde 6 lık bir seri
ilk çekildiğinde son 3 ü çekilmiş daha sonra filmin gelirleri iyi olunca çekilmeyen ilk 3 ü çekildi
yani dedikleri dogru ilk olarak 456 daha sonra ilk çekilen eskii 123 izliceksin
-
456123 böyle
-
suKo bunu yazdı:
-----------------------------
456123 böyle
-----------------------------ben 123456 diye izledim bugün bitirdim sonuncusunuda.4 filmde hayal kırıklığına uğradım valla anakin skywalker gibi bi adamın luke desen şapşal bi oğlu olduğu için keşke hepsi ilk film gibi olsaydı. iki seri arasındaki teknolojide filmi bozmuş ilk3 filmde bir sürü çeşit çeşit robotlar şunlar bunlar varken ikinci seri hikaye olarak daha ileri zamanda geçmiş olmasına rağmen adamlar subaylar vs var.
-
birisi starwars serisini hd olarak verse tadından yenmez :)
-
imdb den bak en eskiden en yeniye dogru izliceksin..
-
4-5-6 anakin'in gelişi ve yediği haltlar:)
1-2-3 anakin in oğlunun son jedi olması babasını öldürmesi felan felan sırayı böyle takip edin kafanız karışmasın
-
tamam o zaman cnbce nin werdiği sıralama falan doğru o zamna ?
-
aynen.
-
alakası yok 1-2-3-4-5-6 diye izle, aynı hatayı ben yaptım 4-5-6 sora 1-2-3 diye izledim film çorba oldu, tarihe sakın bakma, adam önce 1-2-3 ü çekmicem diyip 4-5-6 yı çekmiş sora aa para bol 1-2-3 üde çekim diye 6 lamış filmi aman ha!
-
1-2-3-4-5-6 tabiki. çekim kronolojisi nedir ki? önemli olan senaryo kronolojisi. yemişim teknoloji farkını falan fıstık.