folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Statik IP Alınca Ek Ücret Mi Uyguluyorlar?

Statik IP Alınca Ek Ücret Mi Uyguluyorlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Beyler,

Superonline kullanıyorum. Zamunda'ya giremediğim için Statik IP alıp kurtulayım dedim aradım Müşteri Hizmetlerini.

Statik IP atamamız durumunda her ay 5 TL ek ücret uygulanacaktır dediler. Ne ayak bunlar? Bilgisayar üzerinden kendim atasam da uygulayabilirler mi?

hay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Statik ipyi kendin atayamazsın hocam :) Hizmet sağlayıcın atayabilir sana sadece :) Evde yapmak istersen internet servisi sağlaman lazım :D Sanırım senin için zor olacak :) Statik ip yi 1-2 sene önce falan 2 TL ye alıyordun TTnet denen züküklerden

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

öncelikle isp ler statik ip için ek ücret ister bu normal birşey. onun haricinde  bilgisayar üzerinden kendin statik ip atayamazsın(wan için) sadece lan için atayabilirsin ki oda senin istedigin şey değil.

modem açıldığında ispne bağlanır,authetication kontrolünden sonra havuzdan uygun bir ip alır bu dinamik ipdir. sabit ip de havuzdan almak yerine sana tahsis edilen ip nle internete açılırsın. 

sabit ip yapma programları ise ( bkz noip) sadece sana ait bir name server oluşturur. senin ip sürekl ideğişsede bilgisayarındaki açık olan yazılım sayesinde güncel ip ni öğrenip  blabla.blablabla.com üzerinden yönlendirme yaparak erişmeni sağlar. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Hocam senin gireceğin IP lokalde kalır, internete ulaşmaz :) 

Ücret alınmasının sebebi ise IP israfını engellemek. 

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

ben o durumdan 1 ay boyunca süperonline la münakaşa içersindeydim. her bi atama ve iptal sonucu 2.70 yada 2.90 tl alıyorlar. aylık ücret 5 tl değil.

şuan ki superonlıne ın sahip olduğüu statik ip blokları 176 le başlıyor zaten. dolayısıyla giremiyceksin yine, boşuna para ödüyceksin :) onun yerine modemi kapat aç.

Espo tarafından 18/Nis/13 21:36 tarihinde düzenlenmiştir

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

zamundaya mail at, whitelist'e alsınlar seni, aynı bok arasıra bana oluyor çok takılmıyorum kat.ph den indiriyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

zamundaya mail at, whitelist'e alsınlar seni, aynı bok arasıra bana oluyor çok takılmıyorum kat.ph den indiriyorum.

zamanında süperonlıne iletişime geçti zaten, geri dönüş yapmadılar :) bireysel isteği kabul ediceklerini hiç sanmam.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

bende onu diycektim, yıllardır zamunda üyeliğim var. diğer sitelerde bulamayıp zamundada bulabildiğim tek bişey olmadı. napıyosunuz siz zamundada allasen?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Hocam mesele arayıp bulmak meselesi değil.

Zamunda, düzenli, kaliteli ve hızlı hizmet veriyor.

Diğer siteler karman çorman, bir sürü yalan yanlış şey var, istediğin şeyi buluyosun ama çok yavaş indiriyo; istediğin şeyin türevi olan başka birşey buluyorsun onu hızlı indiriyor ama bu sefer memnun kalmıyorsun. elli milyon tane reklamla, bilgisayarına program kurmaya çalışan linklerle, yanlış yere tıklama olasılığının ciddi olduğu "download" butonlarıyla uğraşmıyorsun. dediğim gibi mesele arayıp bulmak meselesi değil. Diğer sitelerde olan her şey zamunda'da, zamunda'da olan her şey de diğer sitelerde olabilir. Zamunda en kalitesi, insan en kalitesini kullanmak istiyor.

hay
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı

Hocam mesele arayıp bulmak meselesi değil.

Zamunda, düzenli, kaliteli ve hızlı hizmet veriyor.

Diğer siteler karman çorman, bir sürü yalan yanlış şey var, istediğin şeyi buluyosun ama çok yavaş indiriyo; istediğin şeyin türevi olan başka birşey buluyorsun onu hızlı indiriyor ama bu sefer memnun kalmıyorsun. elli milyon tane reklamla, bilgisayarına program kurmaya çalışan linklerle, yanlış yere tıklama olasılığının ciddi olduğu "download" butonlarıyla uğraşmıyorsun. dediğim gibi mesele arayıp bulmak meselesi değil. Diğer sitelerde olan her şey zamunda'da, zamunda'da olan her şey de diğer sitelerde olabilir. Zamunda en kalitesi, insan en kalitesini kullanmak istiyor.

kat.ph hızlı, ayrıca zamundadan daha fazla aradığını bulursun, fake olayıda orada vote var onlar seni yönlendiriyor zaten vote lara bakarak hiç bulaşmıyorsun, aradığın çok bulunmaz birşey ise h33t'e bak, zamunda benimde ilk tercihim ama bunlarda seni idare eder, en azından statik ip ile uğraşılacak bir konu değil.

Toplam Hit: 2102 Toplam Mesaj: 14