folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Steam Saldırı Altında

Steam Saldırı Altında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Forumda konusu var mı bilmiyorum. Acilen açayım dedim.

Şu an Steam baya karışımış vaziyette. Durum fazlasıyla ciddi.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dikkat_Steamde_Buyuk_Bir_Guvenlik_Acigi_Basladi-82362.htm

İki defa Steam 'a girdim birinde Almanca, birinde Rusça oldu. Meğer başkalarının heasplarıymış.

G*te gelmesek bari.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Oha adamlar siteyi komple kapatmış.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Hangi dala el atsam kuruyor daha yeni açtıydım steam hesabı .)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

oha sağlam gitmiş steam ilk defa görüyorum resmen bunu :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

neyseki kısa süre önce kartları yeniledim içim rahat.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Half Life 3 'ün laneti bunlar. 

Valve tüm alışverişleri kapatmış. Bir şey olmaz gibi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Nereye bi şey olmaz hocam atıyorum benim hesabıma sen giriş yapmışsın gibi gözüküyormuş bi ara ben denk gelmedim ama ekşi sözlükte herkes bunu konuşuyor. Steam fena sıçtı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Hesabımdaki bakiye sıfırlanmış ve ismimi değişmiş gördüm şok yaşadım hesabım hacklendi sanıp bütün maillerimin şifrelerini değiştirdim şimdi herkesin bu tarz sorunlar yaşadığını görüp sevinecekken paraların sıfırlanmış olabileceğini okuyup yıkıldım aynı olay 25 aralık 2013 te de olmuştu adha bu tarihte hesabımda para bırakmam

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Nereye bi şey olmaz hocam atıyorum benim hesabıma sen giriş yapmışsın gibi gözüküyormuş bi ara ben denk gelmedim ama ekşi sözlükte herkes bunu konuşuyor. Steam fena sıçtı.

Satın alma yapılmıyor diyorlar ama... Yine de büyük sıkıntı. 

https://eksisozluk.com/entry/57234719

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

şimdi steam e giremeyınce dedım ınternetmı yok bi tahribata gireyim bunu gördüm sevinsemmi üzülsemmi bilemedım

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Browser'dan hala ulaşılamıyor fakat Steam arayüzünden giriş yapılabiliyor.

Toplam Hit: 3705 Toplam Mesaj: 23
steam