Steam Tahribat Kardeşliği(Family Sharing) - Oyunlarınızı Paylaşın
-
hacılar cs source paylaşcak olan varmı ?
bende 1.6 var birde left for dead 2 ve dota :D
torf tarafından 01/Mar/14 22:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben teeeee ne zaman kayıt olduydum hala davetiye gelmedi + Başlamadı bile diyenler var...
-
Counter hariç oyun paylaşabilirim arkadaşlar :)
-
palakan229 bunu yazdı
Ben teeeee ne zaman kayıt olduydum hala davetiye gelmedi + Başlamadı bile diyenler var...
hocam başlamış ben davetiye falan almadım kontrol ettim başlamış yani :D
@kalemlik hocam tek bir oyun veremiyorsun. yani paylaştın mı tüm oyunları paylaşmış oluyorsun
-
mRBerkay tamam hocam hepsini paylaşabilirim ama ara ara counter oynuyorum.
-
Beyler gerçekten güvenmediğiniz kişilerle paylaşmayın. Çünkü bildiğim kadarıyla vac korumalı oyunlarda paylaştığınız kişi size ait oyunla hile veya banlanmaya yol açacak birşey yaptığında sizin hesabınız etkileniyor.
-
betası ilk yayınlandığı haftadan beri kullanıyorum arkadaşımla. gruba girmek + steam clientınızı beta olarak kullanmanız gerekiyordu ekstra bişi varmı hatırlamıyorum. şöyle sölim ikiniz ayrı oyunları bile aynanda oynayamıyorsunuz.
-
ayrı oyunlar oynanmıyorsa çok saçma
-
mRBerkay bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
hocam başlamış ben davetiye falan almadım kontrol ettim başlamış yani :D
@kalemlik hocam tek bir oyun veremiyorsun. yani paylaştın mı tüm oyunları paylaşmış oluyorsun
Ekşisözlüğe üyeliğim kabul edildi; lakin koskoca steamden bir tane davet gelmedi arkadaş!!! Davet gelmeden bu sistemi kullanamıyorsun. Kaldı ki kim bilir sadece kaç tane Türk var?? (bence hiç!) :)