Steam-Yaz İndirimleri 2015
-
ArduouS bunu yazdı
Bitane fazladan Dino D-Day giftim var 2 tanesini arkadaşlara verdim, isteyen varsa yazabilir
ooo çiçeğim alırım bi dal :)
Akşama bende The Long Dark alayım diyorum
-
Devil may cry franchaise'a yönelecektim indirimlisi bile 150 tl :( Capcom çok adisin.
-
sRcN bunu yazdıArduouS bunu yazdı
Bitane fazladan Dino D-Day giftim var 2 tanesini arkadaşlara verdim, isteyen varsa yazabilir
Yolluyorum seco steamdeki kullandığın mail adresini yolla bide profilini ekliyim bari
-
Hocalar summer sale son günü bekleyin derim çok istediğiniz bi oyun indirme düşünce yapışmayın nasıl olsa son gün tüm indirimleri topluca en indirilmiş haliyle çakacaklar :d
-
interfector bunu yazdı
Hocalar summer sale son günü bekleyin derim çok istediğiniz bi oyun indirme düşünce yapışmayın nasıl olsa son gün tüm indirimleri topluca en indirilmiş haliyle çakacaklar :d
Doğru hocam ama %80 85 i gören oyunlar için 1 hafta beklemeye gerek yok alsanız da bir şey kaybetmezsiniz. Onun dışındaki indirimler için katılıyorum
-
left 4 dead 2 tarzında başka oyun varmı bildiginiz ?
-
Cs Go aldım bende indirimdeyken başladım ilk olarak zorlanıyoruz 1.6 dan sonra :D ama alışırım güzel baya sardı beni
-
postal 2.. 1,80 den satılıyor. duyurulur :)
-
sRcN bunu yazdıArduouS bunu yazdı
alma o oyuna değmez. oyunu çözünce yapacak bir şey kalmıyor ve sıkılıp oynamıyorsun
-
angels_demos bunu yazdısRcN bunu yazdıArduouS bunu yazdı
alma o oyuna değmez. oyunu çözünce yapacak bir şey kalmıyor ve sıkılıp oynamıyorsun
ileride story mode çıkacak diyorlar ama bilemiyorum artık bizim çocuklar görür mü